To je to što me zanima!

Nives uživa u 'zapuštenosti', a dekolte i dalje u prvom planu...

Celzijus je nedavno priznala kako joj u izolaciji nije ni do kakvog uređivanja i objavila svoju fotografiju u 'kućnom izdanju'. Međutim, njezine golišave fotografije ne mogu zaobići ni trenutno razdoblje
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nives, znaš li ti koliko je nama lakše kad vidimo tvoje fotografije? 

Pjevačica Nives Celzijus (38) nedavno je na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima podijelila svoje fotografije u kućnom izdanju, na kojima je odjevena u majicu i trenirku. Priznala je kako joj ovo stanje 'zapuštenosti' trenutno i odgovara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada se ipak vratila na staro pa je objavila fotografiju na kojoj pozira u rastvorenoj majici, a grudi je istaknula u prvi plan. 

- Primijetih da posljednjih tjedana imam najmanje ležećih selfieja, a naležala se za tri života - napisala je Celzijus kratko uz fotografiju. Njezini su joj pratitelji pisali kako im nije bitno u kojoj pozi se fotografira, sve dok objavljuje golišave fotografije.

'Dobro je dok su blizanke u prvom planu', 'Dobro ti stoji', 'Melem za oči' - pisali su joj u komentarima.

Nives je nedavno priznala kako joj u izolaciji nije ni do kakvog uređivanja i objavila svoju fotografiju u 'kućnom izdanju'.

- Stavila bih rado neku lijepu fotku, gdje sam upicanjena, s nekom finom opravicom Marka Grubnića, ali ovo je moje realno stanje već danima: flekava trenirka, rupičava majica, kosa je oprana, ali mi se ne da ni počešljati. Ne znam trebam li se osjećati loše, jer čak pomalo i uživam u ovoj zapuštenosti. Recite mi da i vi ovako - napisala je Nives. 

Svi koji prate Nives Celzijus na sceni, dobro znaju da se ona inače obožava srediti za izlazak iz kuće, a nerijetko bira vrlo izazovne stajlinge. Međutim, izolacija joj to trenutno izlaske ne dopušta. Zahvalna je što je s njom i njezinom obitelji u ovoj situaciji sve u redu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nives u karanteni: 'Pomalo već i uživam u ovoj zapuštenosti...'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 05.04.2020.

    da mi farma muzara sa ovakvim vimenom ha ha

  • Prstupak 05.04.2020.

    Bah..obična ljadro..kako je novinari forsiraju pa to je strašno.

  • 05.04.2020.

    Kada bih dobio tvoj poziv, istog bi treba ostavio zenu i otisao k tebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare