Obavijesti

Show

Komentari 54

Zavela ih Nives: Znaš li koliko je lakše kad vidimo tvoje slike?

Zavela ih Nives: Znaš li koliko je lakše kad vidimo tvoje slike?
9

Velika potražnja je, sudeći po komentarima, za terene u blizini kuće Nives Celzijus jer joj svi žele biti susjedi. I dok su se komentari uglavnom fokusirali na njenu liniju, bilo je i neumjesnih pitanja, koja je ignorirala

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nives imala noćnu moru pa je probudio potres u Zagrebu 

Pjevačica Nives Celzijus (38) u samoizolaciji je u Zagrebu sa svojom obitelji. Na Instagramu je svojim pratiteljima uljepšala dan podijelivši fotografiju koja im je poprilično zagolicala maštu.

Pozirala je bosih nogu, nosila je samo bijeli ogrtač, a s obzirom na to da se nagnula na balkon, tako je istaknula stražnjicu i stavila ju u prvi plan. 

- Dan u prirodi - napisala je Nives uz fotografiju. Mnogi su pohvalili njeno kućno izdanje, rekli da predivno izgleda, a oni oštrog vida zaključili i da ispod ogrtača ne nosi donje rublje.

- Nemaš gaće. Dobra guza i poza. Predivan pogled i raj za oči i dušu - pisali su joj dok su drugi istaknuli kako je njenim susjedima sigurno odlično kad blizu imaju takvu ljepoticu kao što je Nives. I dok su se komentari uglavnom fokusirali na njenu liniju, bilo je i neumjesnih pitanja, koja je pjevačica ignorirala. 

- Znaš li ti koliko se nas olakša na tvoje slike? - upitali su je. Velika potražnja je, sudeći po komentarima, za terene u blizini njezine kuće jer joj svi žele biti susjedi. 

- Je li se prodaje možda ta zemlja kraj tvoje kuće da ti mogu biti susjed? - isticali su. Koliko Nives brine o pratiteljima, govori i činjenica da im se odmah javila nakon potresa koji je zadesio Zagreb. Sa svojom djecom i sestrom izašla je u dvorište ispred kuće, a uspjeli su uzeti ono najpotrebnije. 

- Mene je iz noćne more, bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcati na avion za Singapur, probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike. Recite mi da ste i vi vrištali od straha... - napisala je Nives.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nives imala noćnu moru pa je probudio potres u Zagrebu 

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE DEANA KOTIGE #zajedno24sata:

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu