To je to što me zanima!

'Nives zna kako razveseliti svog toplokrvnog supruga'

Njemački Bild piše kako se Dinu Drpiću nije teško odvojiti od nogometa jer ga kod kuće čeka bivši Playboyev model koji zna 'što mu treba napravitii'
Vidi originalni članak

Njemački Bild oduševljen je suprugom novog igrača Karlsruhea Dine Drpića (27). Nives Celzijus (27) dobila je novu titulu. Proglasili su je prvom ženom među suprugama nogometaša iz Bundeslige. Dino je u nedjelju imao prvu utakmicu u dresu Karlsruhea. Izgubili su od Bochuma. U Bildu nastup hrvatskog nogometaša nisu ocijenili uspješnim, ali to im je i razumljivo. Pišu kako se Drpiću nije teško odvojiti od nogometa jer ga kod kuće čeka balkanska ljepotica, bivši Playboyev model, koji zna kako razveseliti svog toplokrvnog muža. Seks Dina i Nives na centru Dinamova stadiona i dalje je top tema kod Nijemaca.
- Još od odlaska Rafaela van der Vaarta i njegove slatke Sylvie nogometnoj Njemačkoj nedostajala je žena s karakterom. Sada navijači od Hamburga do Münchena slave što se konačno pojavila prava nasljednica Sylvie van der Vaart - piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • UblehaBa 05.02.2009.

    Obrisan mi je komentar u kojem kažem da je ona razveselila mnoge. pa ona sam nadbraj to u 'knjizi' - isad kad ja to kažem - e to se briše. Još će je proglasiti sveticom.

  • UblehaBa 05.02.2009.

    .. i njen suprug zna da je ona razveselila pola zagreba i hrvatske.

  • LUKACRI 04.02.2009.

    Pa kome treba ta kurvetina......zarazit ce pol NJemacke

Komentiraj...
Vidi sve komentare