To je to što me zanima!

Njegova je Sabina zavapila: Sinanu Sakiću hitno treba krv

Supruga folk pjevača, Sabina, njegove vjerne obožavatelje redovno obavještava o njegovom zdrastvenom stanju. Sinan je završio u bolnici zbog jetrene encefalopatije
Vidi originalni članak

Dragi moji, zamolila bih davatelje krvi koji imaju krvnu grupu B+ ili B- da, ako su raspoloženi, daju krv. Sakiću su potrebni trombociti, izjavila je Sabina Sakić.

Supruga Sinana Sakića (61) pozvala je sve koji žele i mogu poznatom pjevaču darovati krv da dođu u Klinički centar u Tuzli. Sakić se već više od tjedan dana nalazi u bolnici.

Na intenzivnu njegu dospio je zbog jetrene encefalopatije, poremećaja u kojem otrovne tvari, koje bi jetra inače izlučila, narušavaju pravilan rad mozga. Stanje mu se stabiliziralo, no krv mu je i dalje potrebna.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • rođo101 31.10.2017.

    1987g kada sam ja mjesec dana konobario za 100 DM,gospodinje za jedno vece naplacivo 3000-5000 DM,a škrtije,bezobraznije i ebicnije stvorenje sa ex yu estrade ja ne sretoh.

  • Boki8 30.10.2017.

    Nisam ljubitelj te glazbe ali radio sam u obezbjedzenju na par njegovih koncerata i mogu reci da covjek ima nesto posebno. Upoznao sam tog covjeka koji je u zivotu prosao sto vi pljuvaci mozda mozete samo da sanjate i to mozda mozete da sanjate i mozda kazem opet.

  • GOGA SPLIT 30.10.2017.

    Ma kako vas nije sram svojih posprdnih komentara ??? Covjek je covjek - u nevolji se poznaju ljudi i ljudska dobrota . Covjek je bolestan i normalno je da mu treba pomoci , evo da mogu bez razmisljanja bi pomogla covjeku , moja grupa je rh. O negativna . Danas je njemu pokucala bolest na vrata a sutra moze svakome od nas . Sretno covjece drzi se !

Komentiraj...
Vidi sve komentare