To je to što me zanima!

Njemački BB: Pozvao ga je da malo vježbaju u 'sobi za ljubav'

Benny Kieckhäben je homoseksualac kojemu se svidio njegov sustanar Leon. On je odbio Bennyjev poziv na ples. U njihovu priču upleo se još jedan stanar BB kuće
Vidi originalni članak

Za novi ljubavni zaplet u njemačkom Big Brotheru pobrinuli su se Benny Kieckhäben (21) i Leon (34). Benny je gay i počeo se nabacivati plesaču Leonu koji je navodno heteroseksualac. Dok su sjedili na kauču Benny je Leona primio za ruku i zamolio ga da mu nešto otpleše. No, Leon se nećkao pa mu je Benny predložio da najprije malo vježbaju u 'sobi za ljubav'. U cijelu priču umiješao se i Florian (26) koji je zaručen za transseksualca Valenciju Vintage. Zaručnica je zabrinuta za Floriana jer se Benny i njemu nabacivao.

- Bilo smo zajedno na jednoj zabavi, a Benny mi je onda rekao kako mu je moj dečko jako napet i kako zaslužuje nekog boljeg od mene. Zato se bojim za Floriana. Ili će on izaći van iz kuće ili ću ja opet ući u kuću kako bi spasila našu vezu - rekla je Valencia.


Idi na 24sata

Komentari 80

  • zmajodbosne 10.07.2011.

    kad covik cita ovaj clanak dobije dojam da nije normalno biti hetero. di ovaj svit ide, ljudi sve vise otupljuju, bleje po ovim portalima ko telci u sarena vrata. mas ste ovce svi, sta vam mediji cine.

  • pilich 07.07.2011.

    ajde napokon nema ni slova o marijani i nemešu u članku o BB... svaka čast ovom novinaru..

  • hypnosis 07.07.2011.

    zašto jednostavno ne preimenuju u Topli Brat?1

Komentiraj...
Vidi sve komentare