To je to što me zanima!

Njemica 'kopira' Ivanku Trump: Operacije platila 195.000 kuna

U devet operacija Sarah je korigirala nos i usne, podigla jagodice i stražnjicu te bila je na liposukciji podbratka, struka i kukova. Također, stavila je umetke i promijenila boju kose
Vidi originalni članak

Njemica Sarah Schmidt (34) divi se kćeri Donalda Trumpa (72), Ivanki Trump (37), u tolikoj mjeri da je željela izgledati identično kao ona, a za to je bila spremna poduzeti sve. Išla je na devet estetskih operacija kako bi uspjela u tome. 

- Mislim da je lijepa, staložena, klasična. Način na koji se kreće. Što tu ima da vam se ne sviđa - objasnila je Njemica zbog čega se odlučila na ovaj pothvat. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na operacije je potrošila 195 tisuća kuna, a najviše su je brinuli brada i struk jer se, kako kaže Sarah, nikako ne poklapaju.

- Želim da stomak ode. Ništa od toga ne vidim na Ivanki, iako sam tri godine mlađa od nje - rekla je. 

U devet operacija Sarah je korigirala nos i usne, podigla jagodice i stražnjicu te bila je na liposukciji podbratka, struka i kukova. Također, stavila je umetke i promijenila boju kose. 

- Sada imam 'Ivanka izgled' kakav sam željela - zaključila je Njemica. 

Otkako je Donald postao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, mnoge žene troše novac kako bi izgledale kao njegova kći. Liječnik Franklin Rose misli da je razlog, osim ljepote, Ivankina staloženost.

Škorpioni su posesivni, a ni Bikovi nisu ništa bolji: Ovo je 6 najljubomornijih znakova zodijaka, jeste li vi jedan od njih? 

Meghan je nosila tijaru kraljice Mary, a Diana vlastitu: Evo kako su kroz godine izgledale vjenčanje tijare žena kraljevske obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MareMulica1103 12.11.2018.

    ne znam šta je tim ženama u glavi? poželit sličit na neku poznatu osobu? po meni se to može tolerirat u nekoj adolescentskoj dobi, ali kasnije si zreo za psihijatriju.

  • 12.11.2018.

    zasto bacati toliko novca na operaciju,?

  • AnonymAnus 12.11.2018.

    Traži doktore da ti vrate lovu jer niste ni slične

Komentiraj...
Vidi sve komentare