To je to što me zanima!

Njen 'mafijaš' izbačen s izbora jer se htio tući sa zaštitarima...

Jelena Rozga za Elfs je pozirala s nesuđenim misterom Hrvatske 2009. godine Alenom Krajićem kojeg su diskvalificirali s izbora zbog neprimjerenog ponašanja
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (34), uz Ivu Jerković (30), zaštitno je lice najnovije kolekcije Elfsa 'Mafia Lady'. Maneken s kojim pjevačica i manekenka poziraju u kampanji 'nesuđeni' je Mister Hrvatske 2009. godine. Alena Krajića (23) te još jednog natjecatelja izbacili su s izbora jer su se neprimjereno ponašali i prijetili zaštitarima na pripremama za Miss i Mistera Hrvatske u toplicama Sveti Martin. Alen tvrdi da oni nikom nisu prijetili.

- Doveli smo neke natjecateljice u apartman i odmah nas je netko od natjecatelja ‘drukao’. Odmah su došli zaštitari - kaže Alen, koji se diskvalificiranjem ne zamara.

Na Cro-a-Porteru je upoznao dizajnerski dvojac iz Elfsa, na čiji je kasting, dodao je, zaspao. Elfsovci nisu znali za njegovu nestašnu prošlost nego su ga prije svega izabrali zbog 'opasnog' izgleda. Ni Jelena Rozga ne zna da je pozirala s 'opasnim dečkom'.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SunTzu 09.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • -inna- 09.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Solitare 09.11.2011.

    Razmišljam ja šta ću doručkovat i napokon odlučim da ću uzet paštetu i kruh. Otvorim ja paštetu kad ono u njoj Jelena Rozga... Kad imam začepljenje ona mi je postala najbolji laksativ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare