To je to što me zanima!

Njihova pustolovina iz snova se pretvorila u pravu noćnu moru

Jedan običan turist se sa svojim prijateljima uz pratnju vodiča uputio niz obalu Amazone. Ono što je mislio da će biti samo obična ugodna šetnja se uskoro pretvorilo u borbu za goli život
Vidi originalni članak

Ove godine u kina nam osim avanture Idrisa Elbe, 'Planina između nas', u kina dolazi još jedan film u kojem ljudi proživljavaju košmar nakon što su se izgubili u negostoljubivoj okolini.

Zasnovano na događajima iz pravog života, Daniel Radcliffe glumi Yossija Ghinsberga, izraelskog turista koji se s dva prijatelja uputi iz grada La Paza u Boliviji na pustolovinu iz snova. U amazonsku divljinu ih vodi Austrijanac Karl Ruprechter, kojeg su upoznali samo nekoliko dana ranije i koji ih je uvjerio da može cjelokupan teren proći bez korištenja karte.

No uskoro se pokaže istina te se put pretvori u paklenu dogodovštinu iz koje se neće svi vratiti živi. Film je snimljen prema knjizi koju je Ghinsberg napisao o ovom užasnom putu.

Pogledajte video

Redatelj je Greg McLean, koji je snimio dva odlična horora, 'Wolf Creek 1&2', kao i ovogodišnji 'The Belko Experiment', o kojem smo već pisali. Uz Daniela Radcliffea u filmu nastupaju i Alex Russell, Joel Jackson, kao i Thomas Kretschmann.

'Jungle' ima svoju premijeru tijekom kolovoza, a o daljnjoj distribuciji ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • delaware 18.06.2017.

    čini se kao neki horor. bez veze.

  • M.BOCWANNA 17.06.2017.

    Vrlo Zanimljivo...moglo bi biti od ovog Nešto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare