To je to što me zanima!

Njima seksi, a nama smiješno: A najgori 'duckface' pripada...

Ljepotice s domaće i strane estrade spremne su na sve kako bi bile upravo to - ljepotice. Ipak, koji put pretjeraju pa izgledaju smiješno, a ne seksi kako bi htjele
Vidi originalni članak

Sastavili smo listu deset, najpristojnije rečeno, najsmješnijih fotografija koje su domaće i strane zvijezde objavile na društvenim mrežama. Dio fotografije na koji, ni najmanje diskretno, želimo usmjeriti svu vašu pažnju su usne tih više ili manje mladih dama. 

Da se razumijemo, ne tvrdimo da sve imaju neku vrstu filera u usnama. Neke su možda zaista, kako njihove vlasnice tvrde, dar Majke prirode na kojem su beskrajno zahvalne. Ipak, sve ipak imaju nešto zajedničko: na 'fotkama' koje su objavile sve rade sličnu pozu koja ističe njihove nabrekle usne. 

Popularni 'duckface' ultimativno je oružje mnogih dama koji koriste kad žele dobro izgledati. Njima je seksi, nama je pomalo smiješno, a vama ostavljamo na izbor da izaberete vlasnicu najlošijeg 'duckfacea'.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Red_October 30.09.2014.

    a stanije... fotoshop level over 9000 !!!!

  • nadimy 09.07.2014.

    Prvo proucite sto je duck f. Severina, Jelena K i jos njih par drze usta u prirodnom polozaju. Sad to sto su izoperirane je drugi padez. Maja Suput uvjerljivo najkomicnija. Kopira Grubnica, a Grubnic kopira Victoriu Beckham.

  • _petra_ 08.07.2014.

    hahahahhaa Maja Morales-ja zaboravila da ona postoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare