To je to što me zanima!

'Njujorški plavac' Sipowicz i supruga šetali Stradunom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zadnji dan ljetovanja na Jadranu Andy Sipowicz, televizijski detektiv, šetao je Stradunom. S njim je u ljepotama Dubrovnika uživala supruga Joannie
Vidi originalni članak

Dennis Franz (66) zadnji dan svog boravka u Dubrovniku prošetao je Stradunom sa suprugom Joannie s kojom je došao na ljetovanje. Tijekom boravka u gradu odsjeo je u predsjedničkom apartmanu hotela Excelsior u kojem noćenje stoji 24.500 kuna. Franz je na odmoru uspješno izbjegavao medije. Prije danas viđen je još jednom i to dok je pio kavu na Stradunu. Glumcu je ovo prvi posjet Hrvatskoj.
- Ovo mi je prvi posjet Dubrovniku. Obožavam svaku sekundu provedenu ovdje. Ovo je predivno mjesto, a ljudi su vrlo susretljivi - rekao je Dennis za In magazin. 
Glumac se proslavio ulogom detektiva Andyja Sipowicza u seriji 'Njujorški plavci'. Prethodnih dana bio je na cjelodnevnim izletima i razgledavao znamenitosti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zed_zed 10.06.2010.

    to je prava mjesa popularnosti - da se čovjek fino može prošetati bez da ga netko navlači. a i on je lik - 5 minuta odvoji za fotografa i svi zadovoljni.

  • proljeće 10.06.2010.

    bravo,dosao \"Njujorski plavac\" i gle cuda,popadase kriminalci kao kruske,Sipowicz legenda ;-0

  • Balun_napuhani 10.06.2010.

    Legenda od covika

Komentiraj...
Vidi sve komentare