To je to što me zanima!

'No Time to Die' naziv je novog filma o tajnom agentu Bondu...

Bond odlazi u misiju spašavanja otetog znanstvenika, a pritom će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom
Vidi originalni članak

Daniel Craig ponovno će glumiti Jamesa Bonda u filmu 'No Time to Die'. Film će se premijerno prikazati 3. travnja 2020. u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 8. travnja u SAD-, objavljeno je na službenom Twitter profilu 007. 

Snimanje novog filma, ranije poznatog samo kao Bond 25, započelo je u travnju na Jamajki kada su producenti najavili da će osvajač Oscara, Rami Malek (38) utjeloviti glavnog negativca u posljednjem nastavku unosne britanske špijunske franšize. 

Daniel Craig (51) je 2017. potvrdio da će po peti put glumiti britanskog tajnog agenta 007. U novom filmu Bond će uživati u mirnom životu na Jamajki nakon napuštanja tajne službe dok ga ne posjeti stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži njegovu pomoć. 

PONUDILI MU ULOGU Baca se u filmske vode: Princ Charles glumi u James Bondu

Bond odlazi u misiju spašavanja otetog znanstvenika, a pritom će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom. 'No Time to Die' trebao je stići u kina u studenom 2019., ali su pomaknuli datum na 2020. nakon što je dosadašnjeg redatelja Britanca Dannyja Boylea zamijenio Amerikanac Cary Joji Fukunaga (42).

Film se također snima još u Londonu, Italiji i Norveškoj. Ralph Fiennes (56) ponovno će glumiti lika M, Naomie Harris (42) utjelovit će Moneypenny, a Ben Whishaw (38) ostaje Q.

James Bond franšiza jedna je od najunosnijih u filmskom svijetu. 'Spectre' iz 2015. je zaradio 880 milijuna dolara, a 'Skyfall' iz 2012. više od milijardu dolara.

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 31.08.2019.

    daniel craig je po meni najbolji james bond

  • realista 7 21.08.2019.

    stariji filmovi su mi drazi

  • milicioner 21.08.2019.

    da ga **beš, ovaj lik mi nikada i nikada nije sjeo kao faca za Jamesa Bonda. Jedini i pravi Bond ostaje Sean Connery, drugo su sve imitacije. Ali, po meni, serijal o Jamesu Bondu je prevaziđen, to je palilo 60-ih i 70-ih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare