To je to što me zanima!

Noć odluke: Adam se Nikolini ne sviđa, a on nema strpljenja

Na drugoj zajedničkoj večeri parova Nikolina je ponovno pred svima rekla da je Adam ne zanima. Tada mu je prekipjelo i rekao je da nema više strpljenja za nju. Večeras odlučuju ostaju li u eksperimentu ili odlaze
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina 'mijenja ploču': Brižan je Adam, ne tražim mu mane...

Nikolina Tutić (31) i Adam Kromer (33) imali su vjenčanje iz snova, ali to ipak nije bilo dovoljno da se mladi vinar isprva svidi Nikolini. Ona je bila prva djevojka koja se u drugoj sezoni 'Gospodina Savršenim' poljubila s Mijom Matićem (28).

Za Adama je odmah na početku rekla da nije osjetila nikakvu kemiju, a to se istinitim pokazalo i kasnije. Koliko god se Adam trudio oko Nikoline, ona nije popuštala i između njih kao da postojao neki zid. Kada joj je napravio romantični doručak, rekla je kako je to zasigurno lijepo, ali da njoj ne znači mnogo. Isto je reagirala i na piknik.

Adam se i dalje trudio, a kada je Nikolina na prvoj zajedničkoj večeri parova pred svima rekla kako svog supruga iz showa u svakodnevnom životu ne bi ni zamijetila, on joj je svejedno dao još jednu šansu da pokušaju popraviti odnos i postati barem prijatelji. 

Nikolina je napokon malo popustila, ona i Adam su bili na spoju i lijepo se proveli, a zatim je došla druga zajednička večera parova - i Nikolina je ponovno pred svima rekla da je Adam ne zanima. Tada je Adamu prekipjelo i rekao je da nema više strpljenja za nju.  

Supružnici večeras sjedaju pred eksperte gdje će razgovarati o svom odnosu, ali i donijeti odluku - ostaju li u eksperimentu ili su ipak odlučili da napuštaju show. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina 'mijenja ploču': Brižan je Adam, ne tražim mu mane...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • fantom46 14.04.2020.

    Opet cu napisati.. Adame što uradiiii sinko Božji.. Kako, zašto, čemu?? Pa ako si izabra gogu očito da ti to prva cura, pa nemaš pojma o životu.. Stvarno mi nikad nikog nepoznatog nije bilo žao kao tebe.. Ta goga, toliko toga bi lipoga reka, ali blokalo bi me po 10. put radi nje(jednostavno imam potrebu vrijeđati tu žensku jer me podsjeća na jednu bivšu) ..velika velika manipulatorica(valjda to smijem napisat?!). Dečko želim ti puno sreće u životu, držim ti fige da živ i zdrav izađeš nakon svega. Živia mi asu!

  • Trooli 14.04.2020.

    Zanimljivo kako bi svi muškarci htjeli imati nešto s dotičnim gospođama, ali one nađu problem u svemu, očito smo mi svi muškarci isti.

  • VIM_2 14.04.2020.

    Jel Gordana sada u izolaciji jede vise nego ikada? Moze clanak o tome?

Komentiraj...
Vidi sve komentare