To je to što me zanima!

'Noćna mora' u 24sata: Malnar bi narodu rekao da je glup...

Prošlo je 25 godina od prvog emitiranja “Noćne more” na OTV televiziji, a 24sata su na obljetnicu odlučila “probuditi” najpoznatiji antitelevizijski show u Hrvata
Vidi originalni članak


Jake snage s Peščenice: Cezar, Braco, Anđa i Slađa, u društvu vjernih gostiju, Pere Kovačevića i Miroslava Ćire Blaževića, ujedinili su se kako bi svim obožavateljima održali “bukvicu” o demokraciji i snošljivosti.

Razgovarajući o aktualnim temama u Hrvatskoj, Miroslav Ćiro Blažević je vikao da živimo u kaosu i kupleraju, misleći na stanje u Hrvatskoj, te dodao kako radije želi razgovarati o Malnarovu kupleraju jer će poludjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slađa mu je “digla” živac kad je kartonskog Tita u prirodnoj veličini donijela da stoji kraj njega.

- Odnesi ga doma - odbrusio joj je Ćiro.

Kad mu je donijela Severinu u prirodnoj veličini, trener svih trenera nije se nimalo bunio. 


Slađa najavila pir s Cezarom

Na početku emisije uživo u studiju 24sata, Slađa je preuzela Cezarov ‘make over’ u svoje ruke.

- Trebamo te sredit’ za emisiju! Dajte mi gel za kosu - rekla je Slađa i bacila se u misiju kako ‘zalizati’ nestašnu frizuru svog kolege voditelja.

Cezar se prepustio stiliziranju i nije rekao niti ‘a’.

- Bit će to prava mafijaška frizura - smijao se Pero Kovačević koji je taman stigao u studio. On se nije htio prepustiti u njene ruke. Slađa i Cezar odlučili su javno priznati svoju vezu.
 

- Cezar i ja se planiramo ženiti i napraviti dijete. Mene nitko neće, nisam nikoga našla. Ako bude lijepo na tatu i pametno na mamu, to bi mogao biti budući vladar - rekla je Slađa. Ćiro je rekao kako se slaže sa Slađinim odabirom.


- Molio sam je za nešto lijepo i ona je rekla ‘da’ - rekao je Cezar. Budući supružnici su za kuma odabrali Miroslava Ćiru Blaževića.


- Vi me sada bacate u trošak, ali ja sam sretan zbog vas - rekao je najpoznatiji trener u Hrvata. Dodao je da će vjenčanje morati biti skromnije i da ne očekuju previše od njega. Slađa je zadovoljno kuma pozvala da s njima ide na medeni mjesec.

Bez cenzure: 'Malnar je bio pravi je**č'

Cigani je** bolje od prosječnog Hrvata. Mi napravimo desetero djece, a vi samo jedno. U nama je vrela krv, uskoro će ovo biti ciganska Hrvatska, poručio je Braco Cigan u našoj emisiji.

Seksualnosti, naravno, nije nedostajalo, ali naši junaci prošli su cijeli spektar društvenih tema.

- Htio sam pomoći hrvatskoj reprezentaciji prije sedam godina, ali onda su me odje****. Pustite me, ja sam umirovljenik - poručio je Ćiro Blažević Cezaru, kojeg je jako zanimalo stanje u našem nogometu. Poslovnu priliku odmah je uočio Braco Cigan.
- Dođi ti nama Ćiro na Peščenicu i tamo možeš voditi našu reprezentaciju - mamio je Braco trenera svih trenera.

Međutim, to nije jedini “pothvat” koji je Braco najavio u emisiji.

- Napravit ćemo peticiju, skupit ćemo ljude i tražit ćemo da Željko Malnar, koji je jako zadužio Peščenicu, tamo napokon dobije i svoju ulicu - rekao je Braco, a njegova inicijativa nagrađena je burnim pljeskom okupljenih gostiju.

- Da je živ, Malnar bi narodu rekao da je glup. Ovi nas tu je**, a narod nikako da shvati da ima moć - zaključio je Braco.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Debitant 24.08.2018.

    Ekipa se je vratila na male ekrane vec odavno i to zna cijela Hrvatska,a i sire osim nazovi novinara i autora ovog smijesnog clanka,ali bez ovih specijalaca,da ne kazem neku grublju rijec.. Zasto nisu oni u ekipi slobodno ih pitajte,ako ce vam uopce reci pravu istinu Za pravu istinu zasto nisu u ekipi slobodno se obratite glavnom uredniku Nemoguce eMisije Z1,subota 23.30-02h Treca sezona krece 22.09.ove godine

  • Tonči_ 04.10.2017.

    Treba više sado mazo scena s cezarom i slađom, kako ga kastrira, piški mu u usta i sl.

  • Iskrivljena antena 04.10.2017.

    Htjeli iskoristiti Ćiru da im bude kum misleći da će se istrošiti kad on odmah dao do znanja da su krivo mislili. Još kad se na medenom bude bilo u emisiji noćna mora sa kolačima iz žabice još zovnu Vucu da im digne gledanost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare