Obavijesti

Show

Komentari 7

'Noćna mora' u 24sata: Malnar bi narodu rekao da je glup...

'Noćna mora' u 24sata: Malnar bi narodu rekao da je glup...
8

Prošlo je 25 godina od prvog emitiranja “Noćne more” na OTV televiziji, a 24sata su na obljetnicu odlučila “probuditi” najpoznatiji antitelevizijski show u Hrvata

VIDEO


Jake snage s Peščenice: Cezar, Braco, Anđa i Slađa, u društvu vjernih gostiju, Pere Kovačevića i Miroslava Ćire Blaževića, ujedinili su se kako bi svim obožavateljima održali “bukvicu” o demokraciji i snošljivosti.

25 godina nakon: Ekipa iz "Noćne more" okupila se u studiju 24sata! U komentarima ostavite pitanja za zvijezde, odgovori slijede na kraju emisije. Više na http://bit.ly/2xcOUkz Moderatorica: Ana Lukiček

Posted by 24sata on 3. listopada 2017

Razgovarajući o aktualnim temama u Hrvatskoj, Miroslav Ćiro Blažević je vikao da živimo u kaosu i kupleraju, misleći na stanje u Hrvatskoj, te dodao kako radije želi razgovarati o Malnarovu kupleraju jer će poludjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:23

Slađa mu je “digla” živac kad je kartonskog Tita u prirodnoj veličini donijela da stoji kraj njega.

- Odnesi ga doma - odbrusio joj je Ćiro.

Kad mu je donijela Severinu u prirodnoj veličini, trener svih trenera nije se nimalo bunio. 


Slađa najavila pir s Cezarom

Na početku emisije uživo u studiju 24sata, Slađa je preuzela Cezarov ‘make over’ u svoje ruke.

- Trebamo te sredit’ za emisiju! Dajte mi gel za kosu - rekla je Slađa i bacila se u misiju kako ‘zalizati’ nestašnu frizuru svog kolege voditelja.

Cezar se prepustio stiliziranju i nije rekao niti ‘a’.

- Bit će to prava mafijaška frizura - smijao se Pero Kovačević koji je taman stigao u studio. On se nije htio prepustiti u njene ruke. Slađa i Cezar odlučili su javno priznati svoju vezu.
 

- Cezar i ja se planiramo ženiti i napraviti dijete. Mene nitko neće, nisam nikoga našla. Ako bude lijepo na tatu i pametno na mamu, to bi mogao biti budući vladar - rekla je Slađa. Ćiro je rekao kako se slaže sa Slađinim odabirom.


- Molio sam je za nešto lijepo i ona je rekla ‘da’ - rekao je Cezar. Budući supružnici su za kuma odabrali Miroslava Ćiru Blaževića.


- Vi me sada bacate u trošak, ali ja sam sretan zbog vas - rekao je najpoznatiji trener u Hrvata. Dodao je da će vjenčanje morati biti skromnije i da ne očekuju previše od njega. Slađa je zadovoljno kuma pozvala da s njima ide na medeni mjesec.

Bez cenzure: 'Malnar je bio pravi je**č'

Cigani je** bolje od prosječnog Hrvata. Mi napravimo desetero djece, a vi samo jedno. U nama je vrela krv, uskoro će ovo biti ciganska Hrvatska, poručio je Braco Cigan u našoj emisiji.

Seksualnosti, naravno, nije nedostajalo, ali naši junaci prošli su cijeli spektar društvenih tema.

- Htio sam pomoći hrvatskoj reprezentaciji prije sedam godina, ali onda su me odje****. Pustite me, ja sam umirovljenik - poručio je Ćiro Blažević Cezaru, kojeg je jako zanimalo stanje u našem nogometu. Poslovnu priliku odmah je uočio Braco Cigan.
- Dođi ti nama Ćiro na Peščenicu i tamo možeš voditi našu reprezentaciju - mamio je Braco trenera svih trenera.

Međutim, to nije jedini “pothvat” koji je Braco najavio u emisiji.

- Napravit ćemo peticiju, skupit ćemo ljude i tražit ćemo da Željko Malnar, koji je jako zadužio Peščenicu, tamo napokon dobije i svoju ulicu - rekao je Braco, a njegova inicijativa nagrađena je burnim pljeskom okupljenih gostiju.

- Da je živ, Malnar bi narodu rekao da je glup. Ovi nas tu je**, a narod nikako da shvati da ima moć - zaključio je Braco.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...