To je to što me zanima!

Noćno kupanje: I Harry Potter se voli 'brčkati' gol,'bacite' oko

Daniela Radcliffea fotografirali su dok je snimao seksi scenu sa Zoe Kazan. U sceni se oboje kupaju goli u jezeru. Pokušavao je sakriti svoj 'muški ponos', ali nije uspio
Vidi originalni članak

S 20 se opijao sam kod kuće kako ne bi pijan izazvao incident vani. Sad, kaže, više ne pije, ali zato mu je jako zanimljiv seks za jednu noć kad već ima tolike obožavateljice koje bi dale sve da budu s njim. 

Daniel Radcliffe (23) očito je miljama daleko od nevinog i dragog čarobnjaka Harryja Pottera kojeg je glumio u filmovima. Trudi se na sve načine dokazati da je sad 'opaki frajer', nikako dječarac koji maše čarobnim štapićem. 

Fotografirali su ga dok je snimao jednu od seksi scena u filmu 'The F Word'. U sceni se on i Zoe Kazan (29) goli kupaju u jezeru Ontario. Dok su oni snimali, paparazzi su pod budnim okom imali Danielov 'muški ponos' koji, na zadovoljstvo obožavateljica, nije uspio sakriti.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • wortexhole 17.10.2012.

    E jeb... Harry, zaboravio si upotrijebit čaroliju ENGORGIO prije ulaska u vodu !!!! Bilo bi ti bolje da si se ogrnuo plaštom nevidljivosti, barem dolje :) : ) : )

  • la-la 04.10.2012.

    ovo su tako bezveze informacije....wow...gol je....ne razumijem bit....nikad niste vidjeli gole ljude???

  • podvodna_neman 03.10.2012.

    Harryji se vole pokazivati goli

Komentiraj...
Vidi sve komentare