To je to što me zanima!

Nogirao je curu i oženio drugu nakon samo dva mjeseca veze

Glumac Giovanni Ribisi (37) je prije dva mjeseca prekinuo trogodišnju vezu s pjevačicom Chan Marshall. Prije tjedan dan oženio je manekenku Agyness Deyn
Vidi originalni članak

Britanska manekenka Agyness Deyn (29) prošlog se petka udala za američkog glumca Giovannija Ribisija (37). Njihovo vjenčanje iznenadilo je mnoge jer nije bilo poznato da je par u vezi. Glumčev glasnogovornik potvrdio je napise o vjenčanju para u tajnosti. Vijest je otkrila njezina sestra nakon što je na Twitteru objavila fotografiju sretnog para i čestitala im na vjenčanju.

Ribisi je prije samo dva mjeseca prekinuo trogodišnju vezu s djevojkom Chan Marshall, pjevačicom poznatijom pod imenom Cat Power. Glumac je živio s njom i njezinom kćeri Lucijom (14) u svom domu u Los Angelesu. Zagovornik je scijentologije, a slavu je stekao nakon što je utjelovio Phoebeinog brata Franka u seriji 'Prijatelji'. Uspješnu hollywoodsku karijeru osigurale su mu uloge u filmovima 'Dnevnik ruma', 'Entourage', 'Avatar' i 'Ted'. Agyness, čije je pravo ime Laura Hollins, nakon manekenske karijere se okrenula glumi i pjevanju. Najveću glumačku ulogu imala je 2010. godine u filmu 'Sudar titana (Clash of the Titans).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ovca009 23.06.2012.

    Kakva li je to bila veza te tri godine, kad se odlucio na takav drastican potez

  • user_57334 23.06.2012.

    citam i sve super, nije to nista cudno, lipo ajde, vjencali su se, on mi je drag, nekako drugaciji i svoj i onda dodem do "zagovornik scijentologije" i sve padne u vodu..

  • triangle 23.06.2012.

    Brijem da je i "nogirao" tu curu zato da bi mogao oženiti ovu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare