To je to što me zanima!

Nogometaš ju ostavio i sad mu ona pokazuje što je izgubio...

Anara Atanes zgodna je bivša djevojka nogometaša Samira Nasrija. Nakon što ju je nogometaš 'nogirao', ova ljepotica odlučila mu se osvetiti na jako seksi način
Vidi originalni članak

Nogometaš Manchester Cityja,nakon nekoliko tjedana nagađanja potvrdio je da je ostavio Viktorijinu anđelicu koja je, kako stvari stoje, sve samo ne anđeo.

Naime, Anara Atanes počela je koristiti društvene mreže za objavljivanje jako seksi 'fotki' na kojima najčešće pozira u bikiniju ili donjem rublju, a svaka od njih šalje poruku tipa: 'pogledaj što si izgubio'.

Zanimljivo, Samir Nasri (28)  je netom nakon prekida objavio tweet u kojem je pisalo: 'Samoća je bolja od lošeg društva'.

Nekako nam se čini da bi se sada mogao predomisliti. Ill možda ipak ne?





Idi na 24sata

Komentari 46

  • Masiv 20.01.2016.

    Mršavica broj 1 i ja bih je ostavio

  • mod 09.01.2016.

    nije on ništa posebno izgubio, nadam se da se samo spametio :)..ovakve traže održavanje od par tisuća kuna tjedno,a sigurnno nedaju toliko zauzvrat :)

  • plavka11 05.01.2016.

    jadno od nje pogotovo ako se tako 'osvecuje'. da mu je odgovarala kao osoba ne bi bila bivša, jednostavno je. a on može naći takvih sto, i boljih od nje a tako isto i ona može naći bolje od njega. ovako samo ispada očajna

Komentiraj...
Vidi sve komentare