To je to što me zanima!

Nogometaš se 'fura' na Kylie: Potomke čuvaju u istoj nosiljci

Studentica ekonomije fotografijom je zabilježila trenutak nježnosti oca i sina. Naime, nogometaš je malenog nasljednika čuvao u dječjoj nosiljci modnog brenda Gucci. Cijena nosiljke je oko šest tisuća kuna
Vidi originalni članak

Supruga Juniora Fernandesa Da Silve (30), nekada najbolje plaćenog Dinamovog igrača, Marta Fernandes (22), pokazala je kako svom tromjesečnom sinu Mateu pruža samo najbolje.

Studentica ekonomije fotografijom je zabilježila trenutak nježnosti oca i sina. Naime, nogometaš je malenog nasljednika čuvao u dječjoj nosiljci modnog brenda Gucci. Cijena nosiljke je oko šest tisuća kuna. 

Nogometaš se navodno fura na Kylie Jenner (21) koja je istu nosiljku kupila je svojoj osmomjesečnoj kćerki Stormi Webster početkom srpnja.

Da voli dizajnerske stvari supruga nekada najbolje plaćenog Dinamovog igrača na krštenje sina Matea povela je i neobičnog gosta - svog psa Timmyja. Pomeranskog špica smjestila je u skupocjenu Louis Vuitton torbu, a on je 'pozirao' kraj obitelji u zagrebačkoj crkvi.

Inače cijena takve dizajnerske Vuitton torbe za pse kreće se oko 17.000 kuna.

Osim što su fanovi Marti na društvenoj mreži čestitali na krstitkama, zapitali su se i zašto se životinja nalazi u crkvi.

MARTA FERNANDES Dva tjedna nakon poroda: Žena nogometaša 'izravnala' trbuh

- Ni na jednom svetom mjestu nije opravdano. Gospođo Fernandes, razočarana sam - napisala je jedna pratiteljica, a druga dodala da psu nikako nije mjesto u crkvi.

Novopečena majka, nije se obazirala na negativne komentare, a svom je psu prošle godine otvorila i profil na društvenoj mreži.

Iako je Marta tek nedavno rodila, samo dva tjedna nakon poroda izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju 'prije i poslije' trudnoće kako bi svima dokazala da je u samo 14 dana izgubila trudnički trbuh, a i redovito objavljuje fotografije u kupaćem kostimu kako bi pokazala svoju liniju.

Da Silva je svoju suprugu, kako kaže, upoznao preko društvene mreže. Nakon godinu i pol dana veze, 2016. su se odlučili vjenčati u Splitu. Marta je u prosincu prošle godine otkrila da je trudna.

SUPRUGA NOGOMETAŠA Marta Fernandes uživa: Mogla bih satima gledati u svoju bebu

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • _petra_ 22.10.2018.

    ruzne li nosiljke

  • Satelit_1 22.10.2018.

    Ova tema nije za mene...

  • mare63 22.10.2018.

    Marta nadam se da ćeš ovo pročitati, pišem ti kao majka majci: Ova nosiljka iako je skupa služi samo za pravit se važnim, ali ona nije ISPRAVNA! Dakle djetetu noge previše vise, malo vidi babywearing ukucaj u google. Ima svakakvih nosiljki a nažalost ovaj je skupa ali ne podržava idealan položaj kukova, kralježnice i nogu male bebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare