To je to što me zanima!

Nogometaš u penziji: David sad prati Posh dok šopingira

Fotografirali su ih u New Yorku dok su izlazili iz trgovine s dizajnerskom odjećom. Victoria je bila vrhunski sređena kao i uvijek, a David je navukao široke traperice
Vidi originalni članak

Posljednju utakmicu u profesionalnoj karijeri David Beckham (38) odigrao je u kopačkama u koje je ugravirao imena svoje djece. Na kraju utakmice pustio je suzu. Otkako je u penziji, Becks nema nekog pametnijeg posla pa prati suprugu dok ona šopingira. 

Victoria Beckham (39) poznata je po istančanom ukusu i velikoj ljubavi za skupocjene dizajnerske 'krpice'. Stoga ne čudi što voli obilaziti trgovine odjećom. Prije je to radila sama, a sad joj društvo pravi David. Fotografirali su ih dok su obilazili dućane u New Yorku.

Victoria Beckham ima najbolju kolekciju cipela

Victorijin modni ukus prepoznali su i stručnjaci. Odjeću njenog modnog branda proglasili su tako brandom godine. Posh voli lijepu odjeću, ima poveću kolekciju sunčanih naočala i torbica, ali omiljene su joj ipak štikle. Bivša Spiceica osvojila je tako titulu zvijezde s najboljom kolekcijom cipela. Slijede je Rita Ora i Sarah Jessica Parker. Četvrta na listi je Jennifer Lopez, a slijede je Kate Middleton, Gwen Stefani, Kelly Brook, Miranda Kerr, Taylor Swift i Ema Watson.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • chelseaMG 14.06.2013.

    e to je lijep posao. hahaha

  • Freeda 14.06.2013.

    Dosad je ona njega pratila,sad je na njega red...:)bas je lipo ici s partnerom u shopping..:)))

  • triangle 14.06.2013.

    Pa mora ostati u formi sad kad ne trenira više-obiđe 68 dućana i nosi 10 vrećica s cipelama i fit je

Komentiraj...
Vidi sve komentare