To je to što me zanima!

Nominirano pet stanara, a Goran je izbačen iz kuće

Arsen, Stipe i Maja-Paola jedini nisu nominirani. Za ostanak u kući ovaj tjedan borit će se Vita, Tessa, Martina, Krešo i Vedran
Vidi originalni članak

Drago mi je što je ostala Maja-Paola. To joj je želja. U kuću sam ušao jer sam želio pokupiti novac. Kasnije sam promijenio mišljenje. U sate privatnosti s Ivanom sam pričao o svemu. Tessa je cura koju još trebam prostudirati, rekao je Goran nakon ispadanja iz Big Brother kuće.
Četrdeset posto gledatelja glasalo je za njegov izlazak. Uslijedile su nominacije. Vita, koja je nominirala Vedrana i Arsena, nije dala dovoljno dobar razlog zašto ih želi “izbaciti” iz kuće. Kažnjena je od strane Big Brothera. Uz nju su nominirani Dubrovčanka Martina, Tessa, Krešimir i Vedran, koji su dobili svaki po dva glasa. Stanari su ostali šokirani. Jedino su pošteđeni Maja-Paola, Stipe i Arsen. Veliki brat je obavijestio stanare kako je vijest koju im je javio u ponedjeljak istinita. Neki od stanara će imati priliku kontaktirati sa svojom obitelji. Stanari su uspješno izvršili zadatak. Sada im glavna nagrada iznosi 770.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Kjara27 24.11.2007.

    Jučer je BB bio ne fer jer ako je nominirao Vitu onda je mogao i trebao nominirati i Maju >Paolu jer također nije dala dovoljno dobre razloge za nominaciju. Ustavri ako je BB nju uopće razumio što je MP rekla svaka mu čast jer ja ju nisam uopće razumijela. BB ove godine se katastrofalan, ne pošten, ne realan i ne objektivan. Prošli petak BB je MP 3 puta upozorio da nije dala dobre razloge a Vitu samo jednom i nominira ju. BB nisi fer, MP je također zaslužila da ju nominiraš!

  • ana zd 24.11.2007.

    goran je ok,ali krajnje vrijeme je da vita napusti kucu.ono je ruglo big brathera,nije joj dobro krnulo,rucni rad i tako te stvari.bar da ne laze,ali hvala bogu sve se vidi....

  • cdvita12 24.11.2007.

    šteta sšto je goran ispao. sada više nemam ni za koga navijati, ostali su sami debilli i promiskuitetne cure.

Komentiraj...
Vidi sve komentare