To je to što me zanima!

Nose kostim u obliku penisa: Ke$ha se iživljava na osoblju

Kad je loše volje glazbenica od osoblja zahtijeva da nose kostim u obliku penisa i zabavljaju je. Nije je briga ako se osjećaju loše dok skakuću uokolo po kući
Vidi originalni članak

Kad sam tužna ili loše volje, zahtijevam od svojeg osoblja da odjene kostim u obliku penisa i skakuće okolo, rekla je Ke$ha (24).

Glazbenica kaže da je svjesna da je riječ o humoru na nivou petogodišnjeg djeteta, ali to je nasmijava. Nije je briga ako se njeni zaposlenici osjećaju loše dok je zabavljaju.

- Kome nije zabavno gledati ogromni gumeni penis kako se trese? Nekad kad sam tužna nagovorim asistenticu da stavi penis i skače po kući - rekla je pjevačica i dodala da ona muškarce uništava na tjednoj bazi. 

- To mi je hobi. Oni mene poševe, a ja ih pojedem za doručak - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 07.02.2012.

    Ja ne krivim nju - ona je, jadna, poremećena i ne može si sama pomoći. Definitivno joj treba liječenje. No, ovi zaposlenici dozvoljavaju da ih tako ponižava zbog plaće koja, sigurna sam, nije mala. Pa, dobro - nek' ih onda j*** u zdrav mozak, ako ga imaju.

  • Lunette Adorabelle 06.02.2012.

    Jel ona pati od kakve retardacije?! Svašta... Inače niti zna pjevat, niti ju itko sluša. A i ti zaposlenici su zbilja ludi ak' ispunjavaju takve prohtjeve...

  • svabica 06.02.2012.

    cini mi se da ovoj nisu sve na broju

Komentiraj...
Vidi sve komentare