To je to što me zanima!

Nosila je maminu haljinu: Maja Lena slavila u tatinu restoranu

Studentica novinarstva 21. rođendan slavila je s prijateljicama i majkom Mijom na večeri u restoranu nakon čega se slavlje nastavilo u klubu na zagrebačkom Jarunu
Vidi originalni članak

Za proslavu 21. rođendana, koji je slavila s društvom na večeri, Maja Lena Lopatny posudila je maminu svilenu bijelu haljinu.

- Dobila sam puno darova, ne mogu izdvojiti koji mi je draži. Prvi put sam nosila bakin prsten koji mi je drag - kaže studentica novinarstva.

Maja Lena, njezine prijateljice i Mia Begović (49) prvo su večerale u restoranu njezina tate Ronalda Lopatnyja u centru Zagreba. Slavlje se potom nastavilo u klubu na Jarunu gdje im se pridružilo nekoliko muškaraca. Mia, koja je odjenula kratku suknju i ogrnula se krznom, popila je piće, a onda je ekipu ostavila da uživaju.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Capafiori 18.09.2012.

    Tko je ta Maja Lena Lopatny, osim što je kćerka osrednje glumice Mie Begović i vlasnika nekog restorana? Punite naslovnice ovakvim djevojkama koje ništa u životu nisu postigle niti svojim radom, a niti pameću, čime obmanjujete mladež nadom da će i "oni jednom biti na naslovnici". Strašno.

  • nestašni 18.09.2012.

    neznam koju bi tribalo više žalit . ?

  • la-la 17.09.2012.

    dobro zabavljala se,i sta cemo sad !!?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare