To je to što me zanima!

'Nosim kožu jer moj suprug to obožava, želim mu biti seksi'

Salma Hayek kaže kako se dotjeruje uglavnom kako bi bila seksi svom suprugu Francoisu-Henriju Pinaultu i privukla ga. Voli istaknuti atribute i osjeća se zanosno
Vidi originalni članak

Nisam baš ekspert za modu. Više imam oko za ono što mi dobro stoji, a sređujem se uglavnom kako bih bila seksi svom suprugu i privukla ga, rekla je Salma Hayek (46) u intervjuu za časopis InStyle.

- Često nosim kožnate kreacije na crvenom tepihu, ali i u bilo kojoj drugoj prilici. Moj suprug to obožava i stoga se ni ne trudim biti suptilna - kaže glumica koja s Francoisom-Henrijem Pinaultom (51) ima petogodišnju kćer Valentinu.

Salma dodaje kako obožava i haljine bez naramenica koje joj otkrivaju ramena i vrat te naglašavaju dekolte. Ako neću sad nositi takve outfite, kad ću, kaže. 

- Prije sam mislila da kad imaš određene godine ne možeš nositi ikakve odjevne artikle koji nemaju naramenice, no sad vidim da sam bila u krivu - kaže glumica koja je poznata po zanosnim oblinama. Dodaje kako vjeruje da ljudi koji se boje starenja brže ostare.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Titan_1 13.06.2013.

    Ako nosi životinjsku kožu ja joj želim da netko obuće i njenu pa makar u idućem životu ako ga ima.

  • pinky23 13.06.2013.

    zenska je prekrasna.

  • Stevi 13.06.2013.

    meni je ona prekrasna......prava žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare