To je to što me zanima!

Nothing Toulouse objavio spot za singl 'Good morning blues'

Bend Nothing Toulouse objavio je istoimeni album uz singl i spot 'Good morning blues'. Velik dio materijala sniman je uživo, a u studiju je dodana mandolina i gitara
Vidi originalni članak

Kada se najveći majstori bluesa i country glazbe iz ovih krajeva udruže sa najopakijom ritam sekcijom kako bi vas odveli na putovanje u svijet američkog folka i delta bluesa tu se doista nema što za izgubiti, što uz malu igru riječima kaže i samo ime grupe Nothing Toulouse.

- Veliki dio materijala je snimljen uživo, u studiju smo dodali slide gitaru i mandolinu na neke snimke. Deset pjesama koje su se našle na CD-u dio su repertoara koji inače sviramo - rekao je Eduard Jimmy Matešić. 

- Nismo njegovali autorski materijal držimo se pjesama, koje znamo. Sve ove pjesme nastale su prije doba CD-a, ali one su itekako jake i još uvijek žive -dodao je.

Album je snimao i miksao Berko Muratović u Funhouse studiju, dio koji je uživo snimljen snimio je Tomislav Norsić, masterirao je Hrvoje Nikšić, a završni mastering odradio je Pavle Miholjević.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jozabroz 01.08.2014.

    konacno nesto dobro a nema veze sa severinom, rozgom,il onim kompozitorskim parom..)))) no samo da potraje,, sretno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare