To je to što me zanima!

Nova balada Klape Rišpet: 'Uz ovu pjesmu ćete se zaljubiti'

Melodija pjesme jednostavno podsjeća na more, Dalmaciju, na „čovika i ženu“, jednom riječju miriše na ljubav, onu temperamentnu i iskrenu. Spot je također u znaku ljubavi...
Vidi originalni članak

Emotivna pjesma pod nazivom 'Bojim se', sigurno će osvojiti srca obožavatelja. Riječ je o novoj baladi omiljene Klape Rišpet, koja će sigurno biti pjesma mnogih zaljubljenih parova, pa čak i samaca koji sanjaju o toj istoj ljubavi.

Melodija pjesme jednostavno podsjeća na more, Dalmaciju, na 'čovika i ženu', jednom riječju miriše na ljubav, onu temperamentnu i iskrenu. Spot je također u znaku ljubavi, kadrovi su romantični i pričaju priču, koju smo barem jednom, svi doživjeli.

Autor glazbe je Pero Kozomara koji je poznat po svojim prepoznatljivim, emotivnim melodijama. Stihove pjesme je napisao Željko Krznarić, a za divan aranžman je zaslužan Leo Škaro.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam siguran jesam li previše subjektivan oko ove pjesme, zaista je jako volim. Govori o neizmjernoj ljubavi muškarca i žene - tematika ovako može zvučati i pomalo banalno, no pjesma joj pristupa na jedan autentičan te iskren način. Mislim da je najvažnije da je sami poslušate, a moj dojam je, iskreno, da je ovo ponajbolja pjesma klape Rišpet do sada. Jako je emotivna i iskrena, pisana iz duše - rekao nam je skladatelj i osnivač klape Rišpet, Pero Kozomara.

Ova pjesma će zasigurno zasjati u mnogim odnosima i napisana je tako da dirne srca. Kada je riječ o pravoj ljubavi, onda nema straha, makar se svi naravno, nekad bojimo.

VIDI OVO! Ova dva horoskopska znaka imat će stresan i težak studeni. Jeste li Vi jedan od njih?

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 04.11.2018.

    sve ovo je daleko od prave klapske pjesme.poslušajte snimku testivala klapske pjesme "omiš", vidjet će te razliku.nekažem da je ovo loše ali klapska pjesma nije.

  • crna žena 04.11.2018.

    Od prvog slušanja nije me takla u srce.

  • Mthesecond 04.11.2018.

    Ne štima mi taj tekst,bojim se da mi nije sjela...Haha...Fin spot,neloša i melodija al vokalno i tekstualno mi nije baš nešto...Ovo me podsjetilo na meni jednu od dražih klapskih pjesama i evo baš je se zaželio čuti...Klapa Cambi - "Slučajno smo se sreli"..Jako lijepa pjesma...Preporučam...U tu se već lakše zaljubiti .))

Komentiraj...
Vidi sve komentare