To je to što me zanima!

Nova fotografija Lidije Bačić nije za one slabijeg srca: 'Uh, ženo!'

Pjevačica često naglašava kako nikad ne koristi Instagram filtere, a kamoli neki profesionalni photoshop. Mnogi joj u to i povjeruju
Vidi originalni članak

Apsolutno najatraktivnija žena na svijetu, pisali su fanovi Lidiji Bačić (37). Pjevačica je ponovno objavila fotografiju u seksepilnom izdanju, a komplimenti su se samo nizali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lidija je u uskoj cvjetnoj haljini istaknula dekolte, a mnogi su primijetili i njezinu vitku liniju.

U ovoj kombinaciji pokazala je koliko vremena zapravo posvećuje zdravoj prehrani i vježbanju, a komplimenti su joj samo pristizali.

'Ljepotica si slatka', 'Tako seksi', 'Kraljica mog srca', 'Prelijepa bez greške', 'Uh, ženo', 'Dobit ću srčani', pisali su Bačić fanovi.

'OBUCI TO' Lille o novom projektu: 'Bit će seksi, s Cigijem repam o odjeći'

Pjevačica često naglašava kako nikad ne koristi Instagram filtere, a kamoli neki profesionalni photoshop. Mnogi joj u to i povjeruju.

- Hvala Bogu ne moram dorađivati tijelo i sebe u Photoshopu kao sve. Moj novi i jedinstveni hashtag uz #neverphotoshop je i #dokazanouživo - napisala je ranije uz jednu fotografiju na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVOGODIŠNJI KONCERT LIDIJE BAČIĆ LILLE

Idi na 24sata

Komentari 69

  • zaradi i ti 06.11.2022.

    https://r.honeygain.me/ARTEM2715F

  • mele1111 04.11.2022.

    Lidija i maloj djeci je vec jasno da od tebe nikad nista nece biti dok nepustis neki porbic svoj jel pjevanje i naslikavanje ti neide

  • Vidar01 03.11.2022.

    Ima dobro tijelo,ružna je ko srbin a o njen pjevački talent ravan je Cezaru iz Nocne more.sve u svemu bila bi popularnija na Pornhubu

Komentiraj...
Vidi sve komentare