To je to što me zanima!

Nova Gradiška ima veliki open air koncert: Stiže Zdravko Ćolić, Dubioza, Tomislav Bralić i drugi

Osim u vrhunskim koncertima, publika će moći uživati i u bogatoj ponudi izlagača koji će u posebnom djelu Novogradiškog gradskog parka izlagati svoje domaće proizvode
Vidi originalni članak

Ljeto je obično doba godine kada se najbolji koncerti i zabava očekuju na obali, no ove godine organizatori Novogradiškog glazbenog ljeta ozbiljno su “poremetili” te planove. U kolovozu ove godine pripremaju najveći open air glazbeni spektakl u regiji!

Od 11. do 14. kolovoza, čak 4 dana za redom u Novoj Gradiški vas očekuju besplatni koncerti Dubioze kolektiv, Zdravka Ćolića, Halida Beščiča, Tomislava Bralića i Klape Intrade te Električnog orgazma. Voditelji manifestacije bit će Frano Ridjan i Dalibor Petko.

Manifestaciju prate i cjelodnevni događaji poput CRAFTiNG beer festivala, Fun kids zone, Festivala djeca pjevaju hitove i brojni drugi sadržaji.

Osim u vrhunskim koncertima, publika će moći uživati i u bogatoj ponudi izlagača koji će u posebnom djelu Novogradiškog gradskog parka izlagati svoje domaće proizvode.

Rezervirajte ljeto za najveći open air spektakl u regiji! Novogradiško glazbeno ljeto 2022. Ulaz na sve koncerte je ponovimo - besplatan!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare