To je to što me zanima!

'Nova' Jelena: Zaradila 80.000 kuna pa si je ugradila silikone

Model i loto djevojka Jelena Glišić po tjednu je u HTV-ovu showu 'Ja to mogu', doznajemo, dobivala 10.000 kuna. Natjecala se u osam emisija i zaradila ukupno 80.000 kuna
Vidi originalni članak

Jelena Glišić (30) je prije nekoliko dana otputovala na Arubu s dečkom, Krešimirom Lešićem (35), s kojim je u vezi od prošle godine. Lešić je sin pokojnog odvjetnika Hrvoja, kojeg su ubili 2006., a ubojicu nikad nisu otkrili. Krešimir iz prijašnjeg braka ima 6-godišnjeg sina.

Jelena je na Arubi, karipskom otoku u blizini Venezuele, pozirala u minijaturnom bikiniju. Jelenin dekolte na fotografijama izgleda mnogo raskošnije nego ikad prije. Glišić nije bila dostupna za komentar o estetskoj korekciji. Inače, cijena silikonskih implantata u grudima je oko 25.000 kuna.

Jelena se poslavila nakon skandala sa spotom za Hrvatsku turističku zajednicu “Recept za dobar odmor” prije šest godina. U prvom planu bila je njena preplanula prćasta guza, a intervencijom Jadranke Kosor uklonjena je iz spota, iako se manekenkina stražnjica vidi tek sekundu.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • cjftic 07.04.2016.

    koja tuga od htv-narod plaća njene sise

  • Dario Buden Dubec 07.04.2016.

    Loto djevojka....aj cekam video....

  • sgonzales 07.04.2016.

    cura je na mjestu, lijepa, pametna i sasvim normalna

Komentiraj...
Vidi sve komentare