To je to što me zanima!

Nova krađa u Cannesu: Ukrali ogrlicu vrijednu 15 milijuna kn

Policija nastoji utvrditi što je bilo, to je bio jedan od najljepših predmeta koje smo imali, rekao je Fawaz Grisgon, osnivač draguljarske tvrtke iz čije je kolekcije ogrlica
Vidi originalni članak

Nakon što je u prvom tjednu Filmskog festivala u Cannesu ukraden nakit vrijedan 1,4 milijuna dolara, to jest 8,2 milijuna kuna, u četvrtak je ovo prestižno događanje uzdrmala nova krađa. 

Tijekom zabave je nestala dijamantna ogrlica vrijedna 2,6 milijuna dolara, to jest 15 milijuna kuna, tvrdi draguljarska tvrtka De Grisgono. Osnivač te tvrtke, Fawaz Gruosi, kaže da je ogrlica pripadala kolekciji koju je nosilo 20 modela na zabavi u hotelu Cap-Eden-Roc u Antibesu blizu Cannesa u utorak navečer. 

Tamo su tulumarile i Paris Hilton (32) i Sharon Stone (55). Tad je svoj posao obavljalo čak 80 zaštitara, lokalni policajci, hotelsko osiguranje, ali i osoblje draguljarske tvrtke. 

- Policija nastoji utvrditi što je bilo, to je bio jedan od najljepših predmeta koje smo imali - izjavio je Grisgon, a iz policije su rekli da se istražuje je li riječ o krađi ili gubitku. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • EXCEL SHU_KU 24.05.2013.

    Bas mi je drago...Nitko nije zasluzio da nosi 15 miliona oko vrata

  • soldberg 24.05.2013.

    kako me samo obraduje vijest kad tak nekim bogatunčićima neko mazne ogrlicu koja vrijedi više nego 100 zaposlenika u Hrvatskoj

  • Čika Zvone 24.05.2013.

    Možda je netko iz HR vlade bio tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare