To je to što me zanima!

Nova ljubav: Angelina Jolie u vezi s bogatim poduzetnikom?

Prošlo je više od godine dana otkako se glumica razvela od Brada Pitta. Angelina ponovo ljubi, ali ovaj put britanskog poduzetnika. Navodno se radi o ozbiljnoj vezi.
Vidi originalni članak

Glumica Angelina Jolie (42) navodno se zaljubila "preko ušiju" u bogatog britanskog poduzetnika i filantropa. Muškarcu se još uvijek ne zna ime, a navodno je u četrdesetim godinama.

- Angelina je čekala da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede svog dečka u život svoje djece - rekao je izvor blizak glumici. 

Američki časopis In Touch tvrdi da je Brad Pitt (53) već odavno našao zamjenu. Povezivali su ga s Kate Hudson i Siennom Miller.

Ljubav između Brada i Angeline započela je  2004. godine na setu filma “Gospodin i gospođa Smith”. Angelina i Brad nisu previše razmišljali o odlasku pred oltar, ali su ih djeca konstantno nagovarala pa su popustili i 2014. godine vjenčali se na svom imanju u Francuskoj.

Rastavili su se prije nešto više od godine dana, a zajedno imaju šestero djece. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Tigar 74 03.11.2017.

    Hm, dok je trajala sapunica oko razvoda, sotonizirala je Brada, praveći od sebe patnicu, žrtvu... Brzo se "oporavila...Očigledno dobra "glumica"...

  • sit_lazi 03.11.2017.

    Para na paru a uš na fukaru

  • 03.11.2017.

    poduzetnik pun para, a on uzima okljastrenu bez sisa sa coporom djece, taj je neki perverzni mazohist!

Komentiraj...
Vidi sve komentare