To je to što me zanima!

Nova ljubav? Hrvatica Monika 'bacila oko' na fatalnu starletu

Maja je ljubiteljima realityja dobro poznato lice s obzirom na to da je prošle sezone ušla u vezu s oženjenim košarkašem Markom Janjuševićem poznatijim kao Janjuš
Vidi originalni članak

Iako gledatelje ovog showa ništa ne može pretjerano iznenaditi, stomatologinja Monika Horvat (28) svojim ponašanjem zaprepastila je javnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije ulaska u show samouvjereno je tvrdila kako gledatelji neće imati priliku gledati njezine 'vruće akcije', a samo nekoliko dana nakon toga ljubitelji realityja imaju priliku uživati u strastvenim poljupcima i dodirima između Monike i Jovane Tomić, poznatije kao Matora.

No veza je brzo pukla, a razlog je Jovanina bivša djevojka Sanja Stanković (28) koja je nedavno ušla u reality. Naime, Tomić još uvijek nije preboljela bivšu ljubav pa shodno tome ne želi davati lažnu nadu Hrvatici. 

Monika je nakon prekida rekla kako neće ulaziti u novu vezu, ali izgleda kako je ipak 'bacila oko' na novu natjecateljicu Zadruge, Maju Marinković (24). 

Maja je ljubiteljima realityja dobro poznato lice s obzirom na to da je prošle sezone ušla u vezu s oženjenim košarkašem Markom Janjuševićem. 

Par je prekinuo, a Maja je bivšeg ljubavnika optužila da ju je i fizički zlostavljao u vanjskom svijetu. U emisiji uživo Marko je otkrio kako se ne namjerava pomiriti s atraktivnom starletom, ali i kako nema ništa protiv da neki Zadrugar uđe u emotivnu vezu s dotičnom.

  SRPSKI REALITY 'ZADRUGA' Vruće strasti ispod pokrivača: Hrvat Filip odveo Minu u krevet

- Neka bude s kim god želi. Ja nemam problem s tim. Ionako se Monika već raspitivala za Maju - otkrio je Janjuš. Je li riječ o novom ljubavnom brodolomu, gledatelji će saznati uskoro. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MONIKOM HORVAT:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • rocky55555 10.11.2020.

    Koliko plastike tamo ima... da baciš šibicu, ode sve u 3pm.

  • 10.11.2020.

    cura je izabrala zadrugu umjesto karijere.. to sve govori.

  • Ivonna55 10.11.2020.

    Nedavno me je u prici rodica koja ima 16 god pitala e jel ti gledas Zadrugu kaze ja se i po noci probudim gledat.Dalje je izjavila ko joj je uzor itd znaci ja sam iz onog doba da je meni uzor bio neki strani pjevac i pjevacica a ne u mislu da ga slijepo pratim da zelim izgledat kao on nego ono pravo djecije nazalost pojavom tih big brothera i zadruga totalno su se iskrivile moralne vrijednosti cure unistavaju svoj izgled zbog neke tamo iz Zadruge koja im je uzor misle da je sve sta god one urade zdravo i uredu i moderno ..a ove nit su fatalne nit su zene ovo je dno ljudskog drustva na okupu :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare