To je to što me zanima!

Nova ljubav nakon razvoda? Bivša supruga Marija Mamića uživa u zagrljaju NBA zvijezde

Prošle godine odvjetnica Tije otkrila nam je kako su se ona i bivši suprug Mario Mamić rastali, a nakon toga ona je otišla u Ameriku. Čini se kako je tamo pronašla sreću
Vidi originalni članak

Tia Jurčić, svima poznata kao bivša supruga Marija Mamića, sina bjegunca Zdravka Mamića je Novu godinu dočekala s NBA zvijezdom i bivšim košarkašem Kennyjem Smithom. Podijelila je to na svom Instagramu koji je prije objave ove fotografije bio privatan. Uz njihovu fotografiju na kojoj se veselo smiješe stavila je srce, a pozirali su zagrljeni držeći se za ruke.

Nakon razvoda od Marija Mamića, Tia je otišla u Ameriku i šuškalo se da tamo planira dulje ostati. Na Instagramu je uklonila prezime bivšeg supruga i vratila svoje djevojačko.

BIVŠI MINISTAR JU JE ODGOJIO Ljubo Jurčić: Nemam pojma da se Tija i Mario Mamić razvode!

Inače, Mario i Tia bili su u braku od 2017., a Mario je sin Zdravka Mamića. Prezime koje je Tia vratila pripada njezinom očuhu, ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću koji je o njoj preuzeo brigu kada joj je dok je imala 12 godina umrla majka.

Ranije se saznalo kako se par rastao.

- Tia i Mario su se razveli. Sve je prošlo u redu. Dogovorili su se oko imovine. Ostali su u prijateljskim odnosima. Njezin sin i njegova djeca su okej. Sve je u najboljem redu. Tia je dobro - otkrila nam je prošle godine, odvjetnica Nataša Pećarević o razvodu njezine klijentice Tije s Marijem.

Tada nam se javio i Mamićev odvjetnik.

- Tia i Mario Mamić se razvode. Ostat će u prijateljskim odnosima, rekao nam je odvjetnik Nikola Mandić za svog klijenta Marija.

Podsjetimo, prije Marija, Tia je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina Dominika, a par se razveo 2015. nakon pet godina braka. Mario Mamić iz prethodnog braka s Monikom Kravić ima dvojicu sinova Jakova i Josipa.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • Roby621 07.01.2024.

    Maminjo,jel ti to trebalo 😂😂🤠

  • Maricarica 06.01.2024.

    Ovo nije ni polusvijet, ovo je četvrtsvijet

  • branimir220250 06.01.2024.

    meda ona da se paučina hvata😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare