To je to što me zanima!

Nova ljubav u kući: Goran nakon Vite 'voli' Ivanu?

Za vrijeme svog jednotjednog vladanja 'vladarica’ Vita pokušala je zavesti šutljivog i sramežljivog Gorana. On ju je nominirao i sada zavodi Ivanu...
Vidi originalni članak

Vita i Goran su prvi nominirani stanari, što je Viti uistinu teško palo. Suze nije skrivala, a ni loše mišljenje o djevojkama u kući. Tješili su je Ivana, Maja-Paola i Arsen. Uz velike količine alkohola Gorana je tješio Hrvoje, koji ga je pratio u stopu.
Pijani, jedni drugima pokazivali su svoje simpatije. Arsen i Senka “završili” su u jednom krevetu, a Ivana i Goran u drugom. Uskoro im se pridružio Hrvoje, koji je pijanoga Gorana milovao i češkao po glavi. Tijekom dana Goran prema Ivani nije skrivao simpatije.
- Ti si 'guru’. Čovjeka skužiš po oblačenju i izgledu - rekao joj je i poželio pričati o nominacijama, što je ona odbila.
- Ali onda ćemo ubiti svaku komunikaciju među nama. Zašto ja tebi ne bih mogao reći da ja ne volim ljude koji previše misle o tome kako će ispasti u tuđem očima - pitao ju je Goran.
Tužnu Vitu nakon nominacija jedino je Arsen uspio nasmijati.
- Savjetujem ti da se skupiš i odmah odeš ća. Šta ćeš čekati petak? Znaš da nemaš šanse pokraj Gogija. One male curice sve će zvati za njega - našalio se. Maja-Paola se nadovezala:
- Kad budeš čula razloge, vidjet ćeš da su banalni - kazala je. Arsen je Vitu nježno milovao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vincek 30.09.2007.

    Tko ce prvi puknut Hrvoja ili kome će on prvi .ušit .urac.?

  • woolie 30.09.2007.

    pogledao sam sinoc nekaj malo ... al je fakat izgledalo da ce ga hrc zbarit .. heheh

  • Hacker-ri 29.09.2007.

    Go Hrki go Hrki go go go

Komentiraj...
Vidi sve komentare