To je to što me zanima!

Nova Miss Hrvatske ima 22 godine i studira novinarstvo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Katarina će predstavljati Hrvatsku na Izboru za Miss svijeta u Londonu. Da joj se posreći na lotu, dobitak bi uložila u obrazovanje, kuću i kupnju automobila
Vidi originalni članak

Katarina Mamić (22) nova je Miss Hrvatske. Pobjednica je predstavljala Ličko-senjsku županiju, studira novinarstvo i bavi se manekenstvom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta 2019. godine održao se u Malom Lošinju, a 14 djevojaka iz svih dijelova zemlje borile su se za titulu nove missice.

Nova Miss Hrvatske visoka je 180 cm i predstavljat će Hrvatsku 14. prosinca na Izboru za Miss Svijeta u Londonu. Krunu joj je predala prošlogodišnja Miss, Ivana Mudnić-Dujmina

Katarina obožava djecu pa ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu, dobitak bi uložila u obrazovanje, kuću i kupnju automobila.

Prva pratilja je Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje osvojila Iva Mijolović iz zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda. 

Ovo je prvi put da se ovaj izbor ljepote održava na nekom od hrvatskih otoka. Cijeli program vodila je Uršula Tolj (46), a u zabavnom dijelu programa nastupili su Antonija Dora Pleško (20) i Damir Kedžo (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 261

  • 02.09.2019.

    Boze oslobodi..

  • 01.09.2019.

    Vidim da ima i sise......

  • budalajlama 01.09.2019.

    Novinarstvo se studira?Baš ne bih rekao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare