To je to što me zanima!

Nova Miss Universe Hrvatske je prelijepa Slavonka Shanaelle

U velikom finalu izbora ljepote pobijedila je Shanaelle Petty iz Slavonskog broda koja je srednju školu završila u Americi. Dosadašnja misica Barbara Filipović predala joj je krunu
Vidi originalni članak

Shanaelle Petty (19) iz Slavonskog Broda večeras se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti. Završila je Terey Sanford Highschool u Americi. Lijepa Slavonka uživa u kuhanju, a obožava crtati i šivati u slobodno vrijeme.

Velika je ljubiteljica glazbe, a odmalena je učila svirati klavir. Od sportskih aktivnosti najrađe igra, ali i gleda tenis te odbojku.

Pratilje novoizabrane Miss Universe Hrvatske 2017. su Elena Jung iz Vodnjana i Marijana Josipović iz Osijeka. Fanovi putem službene Facebook stranice izbora najviše su glasovali  za Marijanu koja  je ponijela i lentu Miss fotogeničnosti. 
 

Osamnaest finalistica iz cijele Hrvatske predstavile su se žiriju i gledateljima Hrvatske televizije u izravnom prijenosu u dnevnim kombinacijama, a Top 10 polufinalistica natjecalo se u kupaćim kostimima i večernjim haljinama.

U finalu su nastupili Jacques Houdek i Marko Tolja, a program je vodio Mario Sedmak. U gledalištu su kao i svake godine bile bivše nositeljice ove prestižne titule.   

I ove godine, uz brojne darove među kojima su obuća, odjeća, nakit, dekorativna kozmetika te usavršavanje stranih jezika ,glavna nagrada pobjednici je stipendija na ZŠEM-u u vrijednosti do 20.000 eura. 

Idi na 24sata

Komentari 209

  • Sunn ARmando 02.05.2017.

    Ko je ovo potplatija

  • ola_55 02.05.2017.

    hahhahaha ,sa kojeg se brda ova spustila ? i to im je pojam ljepote ?

  • alexkler 01.05.2017.

    Unproforac meet Slavonia girl.Ljepše su obje pratilje ali to je tako sada in ,dok je mulatkinja ili crna ne daj Bože da nije izabrana,odmah bi bio rasizam,Slatka je cura ali očito nezrela,na faci joj se vidi.Možda što je poluamerikanka i bude imala sreće pa uđe u top 50 pa konačno popravi plasmane ostalih misica koje krunu unovče udajom za gospodarstvenike,sportaše i kriminalce

Komentiraj...
Vidi sve komentare