To je to što me zanima!

Nova 'Noć vještica' ozbiljno je razočarala cjelokupnu publiku

Produkcijska tvrtka Blumhouse, majstori horora, imala je prikazivanje prvog reza filma. Međutim, izgleda da je publika bila podosta razočarana onime što su vidjeli
Vidi originalni članak

Snimanje novog filma u serijalu o Michaelu Myersu, psihopatu koji ubija na Noć vještica, došlo je koncu pa je film sada ušao u svoju postprodukcijsku fazu. No kako se čini, prve verzije filma podosta su razočaravajuće i nisu oduševile nikoga.

Produkcijska tvrtka Blumhouse, specijalizirana za horore, imala je u Kaliforniji prošle srijede prikazivanje prvog reza filma. Međutim, izgleda da je publika bila podosta razočarana viđenim.

ZAPOSJEDNUTA Je li svećenik izgubio bitku s demonima ili je uistinu ubojica?

- Čini se da je film usmjeren k modernim ljubiteljima horora koji više vole 'Pročišćenje' ili 'Zlu kob' nego nijansirano djelo za kojim žude ljubitelji Michaela Myersa - pisalo je u komentaru jednog gledatelja.

Uz takve prigovore našli su se oni koji su prigovarali prevelikom oslanjanju na prethodne materijale.

- Fotokopije koje su više sličile običnoj pljački nego odavanju počasti - ustvrdili su drugi. Kao primjer su naveli trenutak kada Myers izbjegne sudbinu na identičan način kako je to učinio prije 40 godina.

DJEVOJKA U MAGLI Policajac bez sjećanja jedini je mogao dati ikakve odgovore

Kako se čini, takozvane fokusne skupine su imale Focus groups seem to almost jednoglasno mišljenje kako je kraj filma veliki promašaj te su se slagali da je film nedostojan tvrdnji da je u pitanju posljednji izdanak 'Noći vještica'.

Već prije nekog vremena objavljeno je kako će se u novu 'Noć vještica', redatelja Davida Gordona Greena, vratiti i najbitnija glumica serijala, Jamie Lee Curtis. Uz nju u filmu ćemo gledati i Judy Greer te Andi Matichak, koje preuzimaju uloge novih žrtvi, odnosno glume kći i unuku glavne glumice.

U filmu ćemo još jednom vidjeti i Nicka Castlea, koji je utjelovio serijskog ubojicu Michaela Myersa u originalnom filmu Johna Carpentera iz 1978. godine.

Producentske kuće Blumhouse i Universal Pictures vode projekt, a film se u kinima očekuje za Noć vještica ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Demetra 24.04.2018.

    Raduloviću, najljepša hvala na SPOILERU I ti bi se zvao filmskim kritičarom?

  • 24.04.2018.

    film je loš

Komentiraj...
Vidi sve komentare