To je to što me zanima!

Nova pjevačica grupe Detour zablistala pred punim klubom

Puna dva sata plesalo se, ljuljalo, pjevalo uz već provjerene hitove a bend Detour je od publike dobio da potvrdu da Gina Victoria može ravnopravno stajati uz bok svojim prethodnicama
Vidi originalni članak

Novi singl, nova pjevačica i činjenica da se ušlo u jubilarnu slavljeničku desetogodišnjicu, bili su dovoljan povod da dvorana zagrebačkog Vintage Industrial Bara doslovno bude pretrpana. Mlada je Bračanka Gina Victoria potvrdila da su strahovi od reakcije publike zbog promjene pjevačice, bili neopravdani. Puna dva sata plesalo se, ljuljalo, pjevalo uz već provjerene hitove 'Plešem sama', 'Srce veliko', 'Snijeg', 'Daleko', 'Mjesec',  'Tvoje lice se promijenilo', a najnoviji  'Zaljubila sam se' , od publike dobio je potvrdu da može ravnopravno stajati uz bok svojim prethodnicima.

-Mislim da nam se nikad nije dogodilo da tako u kratkom roku jedna naša pjesma osvoji kako eter, tako i publiku. U svakom slučaju vrlo dobar vjetar u leđa za daljnji rad, jer nakon Vintage-a, čekaju nas daljnji koncerti, te  snimanje akustičnog albuma čiji je izlazak planiran u rujnu. I za mene, a vjerujem i za ostale članove benda je bila posebno emotivna večer, vjerujem da su se svi zaljubili u Ginu, kao što smo i mi nakon prvog susreta.’, izjavio je frontman grupe, Nenad Borgudan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare