To je to što me zanima!

Nova profesija: Odresci Mela Gibsona postali hit na Fidžiju

Osjećam da je moje zlatno doba u Hollywoodu prošlo. Nije loše biti stočar. Stalno si u prirodi te odmaraš tijelo i dušu, zaključila je zvijezda filma 'Hrabro srce'
Vidi originalni članak

Imam najbolju govedinu na otoku. Prodavat ću je hotelima i restoranima, a to će privući turiste i gurmane. Svi ćemo profitirati, kaže Mel Gibson (57).

Junak filmova 'Hrabro srce' i 'Smrtonosno oružje' sastao se na Fidžiju s ministrom ribarstva, šumarstva i poljoprivrede. Ponudio mu je suradnju koju vlada otočke države u Tihom oceanu jednostavno nije mogla odbiti. Glumac će navodno dobiti mjesto savjetnika ako im pomogne poboljšati turističku ponudu.

- Imam krave, ovce, koze i plantažu kokosa. Nema smisla trošiti novac na uvoz mesa kad vam je sve pred nosom - rekao je Gibson ministru. Američki glumac je farmu na Fidžiju kupio 2005. od japanske tvrtke. Platio ju je 86 milijuna kuna i uredio po najsuvremenijim standardima.

- Osjećam da je moje zlatno doba u Hollywoodu prošlo. Nije loše biti stočar. Stalno si u prirodi te odmaraš tijelo i dušu - zaključio je Mel. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kung fu panda 05.08.2013.

    ako je od njega i odrezak ću da kupim mislim od krava koje uzgaja

  • samo di 05.08.2013.

    ma se.ite po njemu koliko god hoćete,al za mene jedan od najboljih glumaca!

  • WOMANIZER 05.08.2013.

    ooo svašta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare