To je to što me zanima!

Nova serija o Dijani razbjesnila prinčeve: Htjela se ubiti 4 puta

Ni kraljevska obitelj ni obitelj princeze Diane neće sudjelovati u kontroverznom dokumentarcu, odbili su išta govoriti i snimati. Producenti planiraju četiri nastavka...
Vidi originalni članak

Prinčevi William (37) i Harry (35) suočit će se uskoro s novom patnjom, piše Daily Mail. Na Netflixu izlazi kontroverzni dokumentarac 'Being Me: Diana' koji prati životne turbulencije njihove pokojne majke, princeze Diane.

POGLEDAJTE VIDEO: Princ Harry ima novi posao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdnju da si je princeza pokušala oduzeti život čak četiri puta. Producenti planiraju četiri nastavka, a priča će pratiti borbu princeze za njezino narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u prehrani, nesretan brak s princom Charlesom (71) i bolno djetinjstvo.

- William i Harry će biti jako uzrujani i bijesni - rekao je anonimni izvor britanskim medijima. 

Netflix je već surađivao s princom Harryjem, a on i supruga Meghan (38) trenutno vode pregovore sa streaming servisom vezano uz buduće projekte pa se šuška kako će ovaj dokumentarac narušiti njihove odnose. 

SUĐENJE SE NASTAVLJA Meghan Markle ljuta: Gubi na sudu protiv britanskih novina

Dokumentarac koji se priprema navodno će prikazati dosad neviđene snimke princeze Diane u periodu od 1990. do 1992. godine, a pratit će njezinu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Charlesa. Ni kraljevska obitelj ni obitelj princeze Diane neće sudjelovati u dokumentarcu, odbili su išta govoriti i snimati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 04.05.2020.

    Ostavite ženu,neka počiva u miru,samo ona zna kakav je život imala,a sve što objavite je čisto radi zarade,bez imalo suosjećanja prema njenoj djeci.Niste napisali koliko je pomagala kao humanitarka,ne vrijeđajte mrtve kojekakvim tračevima,koje sad iznose pojedinci da bi dobro zaradili.Sramota profesije.

  • volim hrvatsku 03.05.2020.

    Htjela se ubiti 4 puta, na kraju joj je pomogla bivša svekrva...

  • Cirenac 03.05.2020.

    Sramota ne dozvoljavaju joj ni da počiva u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare