To je to što me zanima!

Nova TV odgodila dnevnu emisiju "Operacije trijumf"

Prva dnevna emisija "Operacije trijumf" biti će prikazana u srijedu budući da Nova TV nije imala dosta kvalitetnog materijala da je emitira u utorak
Vidi originalni članak

Iako je na službenoj stranici "Operacije trijumf" te na stranicama televizija koje pokrivaju show, stajalo kako će se danas prikazati prva dnevna emisija, to se nije dogodilo. Umjesto toga, na Novoj TV bila je prikazana serija "Bumerang", a na beogradskoj televiziji B92 bile su prikazane vijesti. Predstavnici produkcijske kuće Emotion se nisu javili sa objašnjenjem, a sa Nove TV su poslali kratko priopćenje. Oni nisu prikazali prvu dnevnu emisjiu zbog toga što jednostavno nisu imali dovoljno materijala za izradu kvalitetne emisije budući da su se stanari uselili tek jučer.
Prva dnevna emisija biti će tako prikazana u srijedu, a Nova TV je naglasila kako će oni dnevne emisije prikazivati u najranijem mogućem terminu, dok će ih ostale televizije u regiji emitirati tek u večernjem terminu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 01.10.2008.

    @Alzex - da l\' da plačem ilii da se smijem ???

  • Afrodita55 30.09.2008.

    Ah, kad bi se čekao kvalitetni materijal, ne znam kad bi BB osvanuo na ekranu..

  • Alzex 30.09.2008.

    prvenstveno pozdrav svima koliko vas ima! Moram da napomenem da ovaj sajt 24.hr pratim vec godinu dana i da mi se jako dopada. Najvise sam se javila iznanadjena komentarima (pretpostavljam) mladih iz Hrvatske, mada ih nisam ocekivala. Ne znam da li znate, ali mi mladi u Srbiji nismo toliko optereceni desavanjima od pre deset i vise godina, niti se nesto preterano bunimo sto se u svakom gradu u Srbiji od 30-ak kablovskih kanala nalaze i HRT1, HRT2, Nova tv, cak i kada je pocelo sa emitovanjem pre 5 godina uhvatila sam sebe da mnogo reci u vasem recniku su mi bile nepoznate i strane. Ne mora da znaci da je ova emisija Trijumf \"lazno predstavljane\" bratstva i jedinstva, ali nadam se ona predstavlja bar jedan korak napred ka uspostavljanju dobrih susedskih odnosa i medjusobnog postovanja. Veliki pozdrav svima vama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare