To je to što me zanima!

Nova TV za Farmu kupila opremu za dva mil. eura

Nova TV je kad se pokretao show "Farma" kupila navodno tehničku opremu vrijednu dva milijuna eura umjesto da je iznajmi kao što to rade vani
Vidi originalni članak

Nova TV je kad se pokretao show "Farma" kupila tehničku opremu vrijednu dva milijuna eura umjesto da je takvu opremu iznajmila kao što se, primjerice, radi u Europi, piše jedan dnevni list. Osim vlastite tehnike, Nova TV je unajmila dva helikoptera, u produkcijskom timu zaposlila 1870 ljudi, a samo miks pult stajao je 150.000 eura. Cijeli projekt radi se s 48 kamera, od kojih se za live emisiju koristi njih osam, a tehnička ekipa broji oko 120 ljudi. Isto tako za "Farmu" su osigurane dvije režije od kojih se jedna nalazi u blizini imanja, a druga u studiju. S Nove TV nisu željeli potvrditi ove informacije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kk666 01.04.2008.

    roccoroker .. vjeruj mi jaako puno ljudi to ne gleda i smatra jednim velikim smećem. Nevezano uz to, imam prijedlog za novu tv. Pošto su u farmu naravno ubacili i životinje i kućne ljubimce, predlažem da dio zarade doniraju u društvo za zaštitu životinja. To je najmanje što mogu učiniti pošto su to ove jadne životinje a posebno Lisa to ZARADILE SVOJIM SUDJELOVANJEM U FARMI !!!!!

  • roccoroker 01.04.2008.

    Farma je super i sigurno će im se isplatiti. To nema tko ne gleda.

  • Gara 31.03.2008.

    Da nevide korist od toga nebi ni ulagali tolike miliončeke..

Komentiraj...
Vidi sve komentare