To je to što me zanima!

Nove 'Mućke': Rodney i Del Boy opet kreću u akciju...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Radnja prati rane godine najpopularnije obitelji iz londonskog kvarta Peckham. Trenutačno se u Londonu snima 90-minutna pilot epizoda serije
Vidi originalni članak

Britanska humoristična serija 'Only Fools and Horses', kod nas poznatija kao Mućke, vraća se na male ekrane. Trideset godina od početka prikazivanja serije vidjet ćemo zašto su Derek i Rodney postali takvi kakvi jesu. U tijeku je snimanje 90-minutne pilot epizode 'Sex, Drugs & Rock 'n' Chips'. Premijera se očekuje za Božić ove godine ili početkom 2010., javlja BBC. Radnja se usredotočila na rane godine najpopularnije obitelji londonskog kvarta Peckham. Mladog Del Boya glumit će James Buckley, a njegove roditelje Joan i Rega Trottera glumit će Kellie Bright i Shaun Dingwall, dok je Phil Daniels angažiran za ulogu djeda Trottera. Tvorac serije, John Sullivan, kaže da će James Buckley teško dostići svojeg prethodnika kojeg je utjelovio David Jason.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • poppy 08.10.2009.

    Najjača serija ikad napravljena!!!! Čim ih ovako pogledam već se smijem! :) Ne vjerujem u remake-to se uvijek pokaže kao fijasko. Njih troje teško može itko dostojno zamijeniti!

  • fax 08.10.2009.

    Ma nee! bezveze, Mućke su legendarne. Ne može to tako. Glumci su oni koji su seriju napravili popularnom. Sve je to zbog love čini mi se...

  • fnatic_zg 08.10.2009.

    Ma ovo ce bit fijasko, kao i mnogi drugi pokusaji ozivljavanja starih legendarnih serija... nije to to bez Davida Jasona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare