To je to što me zanima!

Novi album i veliki slavljenički koncert zagrebačkog Detoura

Grupa Detour će u petak, 18. ovog mjeseca objaviti novi album, 'DETOUR10', a dan poslije održat će i slavljenički koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture
Vidi originalni članak

Grupa Detour će u petak, 18. ovog mjeseca objaviti novi album, 'DETOUR10', a dan poslije održat će i slavljenički koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Album donosi 10 skladbi u novom aranžersko-producentskom ruhu i to: 'Proljeće i ja', 'Čudno', 'Prijatelj', 'Ljeto počinje', 'Mjesec', 'Zaboravi', 'Zmaj', 'Plešem sama', 'Gledano sa strane', a bit će tu i pjesma iz tzv. Yammat faze, 'Tvoje lice se promijenilo'.

'Odabirom pjesama s naša tri prethodna studijska albuma želimo predstaviti presjek našeg rada, ali kroz nama drage pjesme. Aranžmani su nastajali prosviravanjem na probama, na kojima su bendu pridruženi  gudači, brassevi i perkusije. S novim instrumentarijem dobili smo novi zvuk, a snimke su zazvučale vrlo živo i produkcijski definirano. Pokušali smo dobiti album koji će zvučati kao novi 'autorski' album i mislim da smo u tome poprilično uspjeli', kaže frontmen grupe, kantautor i glazbeni producent, Nenad Borgudan.

Uz članove Detoura, snimanje albuma podržali su gostujući glazbenici Ante Prgin Surka, Ozren Žnidarić, Andrej Jakuš, Dean Melki i Stanislav Kovačić koji će se, uz još nekoliko gostiju iznenađenja, u subotu 19. ovog mjeseca pridružiti slavljeničkom koncertu na velikoj pozornici  Tvornice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare