To je to što me zanima!

Novi Bieberov rasistički ispad: Pridružio bih se Ku Klux Klanu

Nakon što je u ponedjeljak u javnost izašao video u kojemu Justin priča rasističku šalu i pet puta vrijeđa crnce, problematični pjevač se ispričao. Usher ga ne brani
Vidi originalni članak

Tek što se ispričao zbog rasističkog ispada od prije pet godina, u javnost je izašao još jedan video u kojemu Justin Bieber (20) izgovara riječ 'nigg..' koja se smatra velikom uvredom na osnovi rasne pripadnosti. U novom video koji traje 24 sekunde, Justin je riječi svoje pjesme 'One Less Lonely Girl' promijenio u 'One Less Lonely Nigg..', te pjeva o tome da će se pridružiti Ku Klux Klanu.  

Britanski časopis The Sun objavio je oba videa. Bieber ih je snimio dok je imao 15 godina. Nakon što je prvi video izašao u javnost pjevač se ispričao zbog djetinjastog ponašanja.

Pjesmu 'One Less Lonely Girl' napisao je Usher (35) koji je Bieberov mentor i do sada je bio uvijek uz njega bez obzira na njegovo problematično ponašanje, ali ovog puta odbio je stati u njegovu obranu. Drugi prijatelji, poput Soulja Boya (23) i Floyda Maywatera (37), podržali su problematičnu zvijezdu. Floyd je u znak podrške Justinu na Instagramu objavio fotografiju njih dvojice uz koju je napisao da je ponosan na Biebera.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Dejz45 04.06.2014.

    Taj dečko je već sam po sebi propao dublje nego što je mogao. Ne znam šta klinkice više vide u njemu uopće.

  • bellaa_1 04.06.2014.

    Gdje mu je ta majka, pa sta ona sa vlastitim djetetom nemoze izaci na kraj!? Ovo sto on radi prelazi vec svaku granicu, kakav je to covjek? pa on nema nikakve osnove normalnog i kulturnog ponasanja, nezna se ponasati gdje god da dode, vrijeda i radi sranja.. ma mislim tko je on da mu nitko nista ne moze? Tako mlad a vec krenuo krivim putem, umjesto da uziva u onome sto je do sada stekao!! Nikad takve ljude necu shvatiti!

  • tota_1 04.06.2014.

    neki ocito citaju između redova..to je reko kad je imo 15 godina, a vi ste tih godina svetci bili i nikad niste nista krivo rekli..ma dajte molim vas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare