To je to što me zanima!

Novi dečko Brody spasio Avril Lavigne od utapanja

Tijekom putovanja u Los Angeles napravili su si identične tetovaže, a svoju ljubav objavili su i na svojim Twitter profilima. Par je u vezi od veljače
Vidi originalni članak

Kanadsku rokericu Avril Lavigne (25) njezin novi dečko Brody Jenner (26) spasio je od utapanja. Dok ju je podučavao surfanju, Avril je udarila glavom o dasku, poklopio ju je val te je završila ispod vode. Brody je skočio za njom, izvukao je na obalu i dao joj umjetno disanje.
- Zaplivao je poput spasioca i izvukao Avril na obalu. Kada je došla sebi pjevačica je bila presretna što je bio tamo i što joj je spasio život - izjavio je neimenovani izvor za magazin Star. U rujnu prošle godine pjevačica se nakon tri godine braka rastala od supruga Derycka Whibleya (29), frontmena benda Sum 41. U veljači je započela ljubavnu vezu s Jennerom, zvijezdom serije "The Hills". Prije nje bio je u vezama s Nicole Richie, playboyjevom zečicom Jayde Nicole, Kristen Cavallari i Lauren Conrad. Prošli mjesec  tijekom putovanja u Los Angeles, napravili su si identične tetovaže, a svoju ljubav objavili su i na Twitter profilima. Tetovirali su si munje, ona je svoju stavila na podlakticu, a Jenner iza uha.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • audi rs 01.06.2010.

    Kakav je to naslov na stranici show? Pevacica?? kaj smo u Srbiji??? daj se naucite pisat napokon

Komentiraj...
Vidi sve komentare