To je to što me zanima!

Novi dečko: Maja Šuput tajno ljubi mlađahnog Beograđanina

MLAĐE JE SLAĐE Pjevačica je novu ljubav pronašla je u deset godina mlađem, a njezin bivši se u Vodicama provodi sa studenticom ekonomije Anom
Vidi originalni članak

Iako često kuka da je stalno na putu i dane provodi radno, pjevačica ipak pronađe vremena za ljubavne avanture. Tako se, doznajemo, već nekoliko mjeseci u tajnosti nalazi s 27-godišnjim Beograđaninom.

Markantni mladić Maju Šuput (37) već je upoznao sa svojom obitelji. Pjevačica je još u svibnju na društvenoj mreži objavila fotografiju stana u Beogradu koji je nazvala “svojim novim domom”. 

Nikad nije htjela pričati o razlozima prekida s devet godina mlađim asistentom Markom Matićem (28). Godinu je dana vozio šeficu Maju na nastupe, a ona se rado hvalila njihovim zajedničkim provodima. Za Valentinovo je ponosno pozirala s buketom crvenih ruža koje je dobila na poklon od asistenta. 

Pjevačica je nedavno izjavila kako se ne vidi u vjenčanici. Više joj se sviđa pjevati i dizati atmosferu na tuđim svadbama. Otkrila je i kako često razmišlja o zasnivanju obitelji.

- Biološki sat mi luduje - našalila se tad Šuput. 

 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • BrankoMoric 10.08.2017.

    M akoga briga s kim se Maja pr......a

  • Debil_1 10.08.2017.

    Hebala vas vise Srbija, sve naše daju p Srbima. Sramota, gadljive sve do jedna

  • jdn 10.08.2017.

    sve odose u beogradski pasaluk

Komentiraj...
Vidi sve komentare