To je to što me zanima!

Novi dečko Nicki Minaj optužen za ubojstvo i pokušaj silovanja

Kenneth je odslužio četiri godine u zatvoru zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloljetnu djevojku te ju pokušao prisiliti na seksualni odnos...
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Nicki Minaj (36) nedavno je na Instagramu potvrdila vezu s Kennethom Pettyjem (40). Ipak, njezini obožavatelji nisu nimalo sretni zbog toga jer Petty ima policijski dosje. Novi dečke američke reperice optužen je za ubojstvo, ali i pokušaj silovanja maloljetnice. 

Kako donosi TMZ, novi dečko Minaj odslužio je četiri godine u državnom zatvoru u New Yorku zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloljetnicu te ju pokušao prisiliti na seksualni odnos.

Nesretna djevojka tada je imala samo 16 godina, a u vrijeme suđenja, Petty je također bio maloljetan zahvaljujući čemu je dobio manju kaznu.

RAT SE NASTAVLJA? Nicki angažirala curu s kojom je muž Cardi B dogovarao seks

Osim toga, novi dečko američke reperice također je proveo sedam godina u zatvoru zbog ubojstva, a pustili su ga 2013. 

Reperica se nimalo ne obazire na negativne komentare svojih obožavatelja, a to je dokazala i najnovijom objavom na Instagramu uz opis ispod fotografije 'Žele pričati? Onda im dajmo nešto o čemu će govoriti'. Usput je i isključila mogućnost komentiranja objava na Instagram profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _petra_ 12.12.2018.

    moza ona bas i hoce te bad boy tipove

  • Šoferpravi1 12.12.2018.

    Ta ima čime da dere.. Velebit se zatrese

  • kungfupanda12 12.12.2018.

    Daj mi im da pričaju i blokira komentare e jesi kukavica par exe lans

Komentiraj...
Vidi sve komentare