To je to što me zanima!

'Novi film Angeline Jolie je očajnički vapaj za Oscarom'

Filmski kritičari koji su imali priliku pogledati Angelinin film 'By The Sea' u kojem glumi uz svog supruga, nazval su ga i taštim projektom i vapajem za Oscarom
Vidi originalni članak

Film je osmišljen kako bi Angelinu svijet napokon doživio kao ‘ozbiljnu’ autoricu, rekli su kritičari koji su imali priliku pogledati film 'Uz more'. Film su nazvali njenim 'najtaštijim projektom'. 

'Iako film treba biti o paru čiji brak puca u nepovrat, imate dojam da cijelo vrijeme samo gledate lijepe ljude kako dugo gledaju jedni drugima u oči', napisao je jedan kritičar. 

Film je napisala i režirala Angelina Jolie (40), a u njemu glumi uz supruga Brada Pitta (51), s kojim se navodno ispred kamera zaista seksala, baš kao i prije deset godina u filmu 'Gospodin i gospođa Smith', gdje su se i upoznali. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • opera 17.11.2015.

    Brad odličan glumac a nema Oscara za glumu a ona prosječna glumica ima Ocara. Šta ti je sreća!

  • avokadoo 17.11.2015.

    angelina već ima oscara za sporednu ulogu u filmu *prekinuta mladost*...brad pitt je dobio oscra kao producent ua film *12 godina ropstva*....oboje su po meni..odlični glumci bez potrebe za puno izgovorenog teksta...pogotovo on u filmu legenda o jeseni...a lijepi također,..jesu (barem većini stanovnika planete zemlje)

  • Bosna d.o.o.. 16.11.2015.

    ko i prošle godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare