To je to što me zanima!

Novi film Tima Burtona je u stvari njegova verzija 'X-Mena'

20th Century Fox i redatelj filmova 'Alisa u zemlji čudesa', 'Batman' i 'Ed Wood', Tim Burton, predstavljaju nam drugi trailer filma 'Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu'
Vidi originalni članak

Šesnaestogodišnjem Jacobu život teče posve mirno sve dok ga ne zadesi strašna i iznenadna djedova smrt. Pokušavajući odgonetnuti prilično sumnjive okolnosti pod kojima se ona zbila, u ruke mu dospije tajnovito pismo koje ga odvodi na daleki velški otok, gdje otkriva ruševine 'Doma gospođice Peregrine za čudnovatu djecu'. 

Dok Jacob istražuje napuštene sobe i hodnike u razrušenoj kući, postaje mu jasno da ta djeca nisu bila samo čudnovata: možda su bila i opasna, možda su s pravom bila izolirana na napuštenome otoku. Koliko se god to činilo nemogućim, možda su nekako još uvijek živa. A ako postoji šansa da se spasi grupa mladih 'superjunaka', Jacob će se držati te šanse.

Pogledajte video

Ulogu misteriozne gospođice Peregrine dobila je Eva Green, a u ostalim ulogama ćemo gledati Samuela L. Jacksona, Assu Butterfielda, Judi Dench te mnoge druge.

'Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu' temeljen je na romanu Ransoma Riggsa, a u domaća kina stiže u rujnu 2016. godine, u distribuciji Blitz film i video.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • serpentine 23.06.2016.

    glup naslov..

Komentiraj...
Vidi sve komentare