To je to što me zanima!

Novi fosili u Beogradu pred deset tisuća obožavatelja

Novi fosili nastupili su u punom sastavu, a publika je pokazala kako znaju riječi većine pjesama benda koji je nekad harao bivšom Jugoslavijom
Vidi originalni članak

Nastup jedne od najpopularnijih glazbenih bendova u bivšoj Jugoslaviji u petak navečer je oduševio desetak tisuća fanova u beogradskoj areni. Novi fosili nastupili su u punom sastavu, a koncert su otvorili pjesmom "Da te ne volim" koju je publika odmah prihvatila, a i pokazali su kako poznaju riječi većine pjesama.
"Jako nam je lijepo i vjerujte, čast nam je nastupati ovdje", rekla je Sanja Doležal na početku koncerta i uz veliki pljesak beogradske publike dodala: "Mi ćemo vas odvesti na jedno kratko i slatko putovanje u vrijeme kada je možda bilo više ljubavi i dobrote s možda manje tehnologije, ali je bilo nešto finije u zraku, zato molim neka nam se večeras vrate dobra stara vremena". Posljednji put su Novi fosili nastupili u Beogradu prije gotovo 18 godina u hotelu "Metropol". Uspješan koncert završen je pjesmom "Za dobra stara vremena" uz Sanjinu poruku neka ih publika ne zaboravi što su ovi pozdravili ovacijama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • me myself and i 01.11.2008.

    milane ovo si tako lepo i tacno rekao svaka cast na komentaru

  • smuc 01.11.2008.

    Ha , za dobra stara vremena ! njima su dobra sva vremena jer su uvijek s tim (abama ) bili režimski bend. I nisu bez love dobro su se uhljebili svi iz benda samo ih pere malo ego pa hočeju širu publiku (malo jaći )aplauz, kad doma škvadra više ne puši taj kič.

  • milan 01.11.2008.

    Bravoooooooooooo jer samo pjevaci mogu ponovno ujediniti Jugoslaviju i jesu je ujedinili da konacno zcepe pogana usta svih politicara koji su napravili onaj grozni bratoubilacki rat....skoro svi pjevaci pjevaju svuda na prostorima nam bivse domovine Jugoslavije.....tako i treba jer muzika ili glazba kako zelite brise sve te silom nametnute granice! bravo za nove fosile bravo za severinu bravo i za pokojnog tosu kojeg su svi voljeli od vardara pa do triglava....samo tako, zivjela jugoslavija, i ova nova tv-emisija operacija trijumf koja ujedinjuje sve tv-gledaoce iz bivse lijepe nase Jugoslavije.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare